Forum » Kaj kupiti » Inkjet tiskalnik za fotografije
Inkjet tiskalnik za fotografije
ftww ::
Torej vprašanje sem že skoraj v celoti opisal, rabim namreč čimbolj kvaliteten tiskalnik za tiskanje fotografij (pa tudi normalno uporabo) s ceno nekje do ~150 EUR.
Gledal sem naslednje tri:
- EPSON STYLUS PHOTO R285
- HP PhotoSmart D5460
- Canon PIXMA iP4600
Vse dejansko hvalijo za svoj denar ampak je vseeno nekaj razlik med njimi in bi bilo fino če kdo malo razloži kaj je prednost. Seveda se mi gre da bodo slike čim bolj kvalitetne (barve, kontrast, detajli) in niti ne toliko poraba barve.
In me malo zanima koliko je dejansko razlike med 4800 x 1200 dpi(HP) in 9600 x 2400 dpi (Canon). Ali je dejanska kvaliteta odvisna od pikolitrov (1pk - Canon, 1,5pk - Epson/HP).
Hvala za sedaj,
se še slišimo :-)
Franci
Gledal sem naslednje tri:
- EPSON STYLUS PHOTO R285
- HP PhotoSmart D5460
- Canon PIXMA iP4600
Vse dejansko hvalijo za svoj denar ampak je vseeno nekaj razlik med njimi in bi bilo fino če kdo malo razloži kaj je prednost. Seveda se mi gre da bodo slike čim bolj kvalitetne (barve, kontrast, detajli) in niti ne toliko poraba barve.
In me malo zanima koliko je dejansko razlike med 4800 x 1200 dpi(HP) in 9600 x 2400 dpi (Canon). Ali je dejanska kvaliteta odvisna od pikolitrov (1pk - Canon, 1,5pk - Epson/HP).
Hvala za sedaj,
se še slišimo :-)
Franci
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Epson xp 620 proti 800Oddelek: Strojna oprema | 1962 (1840) | tiltech |
» | Kako skenirati diapozitive ali negativ (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 16798 (9198) | cekr |
» | Kateri skener za negativeOddelek: Kaj kupiti | 6145 (5171) | no comment |
» | Kateri tiskalnik bi vi izbrali?Oddelek: Kaj kupiti | 1356 (1190) | sokel |
» | kater foto papir za inkjeta?Oddelek: Kaj kupiti | 1733 (1668) | Brane2 |