Forum » Pomoč in nasveti » povezava 2 racunalnikov?
povezava 2 racunalnikov?
miki16 ::
s prjatlom sva povezala racunalnika skupaj prek mrezne.potem pa ne wem zakaj ni hotelo zaznati drugega racunalnika.a je to mogoce zaradi tega ker ima on xp-je jaz pa win ME,ali je kaj drugega.pa se nekaj:ce se komu da naj napise postopek povezovanja racunalnika z drugim racunalnikom,da wem ce sem kje kaj narobe naredil.
lp
lp
Gandalfar ::
kaj pa ce bi obratno naredl.. ti opisi kako si povezal zadevo.. pa ti bomo mi povedali kaj si storil, ce si storil kaj narobe
pomojem nisi vklopil guest loginov na XP racunalniku...
pomojem nisi vklopil guest loginov na XP racunalniku...
Paramedic ::
Hehe, js sm mel tut problem pri povezavi z win98, tak da pol nism povezu. Sm pa na oba compa inštalitu un program z Network Setup Wizardom, ki je v XPjih. Sam pr men tekla povezava, v Network Places pa ni ničesar blo. Na drugem compu je bil pa un rač sam tam.
Kakih guest loginov misliš? A guest account? A to se rabi?
Kakih guest loginov misliš? A guest account? A to se rabi?
End transmission.
|GrEgOr| ::
Ja guest account se rabi. Samo rajsi na 2000/Xp ustvari tisti username s katerim se povezes v win98, sploh ce mas kaksen kabel al pa ADSL
Paramedic ::
Sej js bi se povezu s svojim accountom, zakaj bi ga delu, da se lahko povežem v w98? Zakaj se pol rabi guest? Kako pol lahko vidim računalnik na mreži, bo v network places nekje verjetno...
End transmission.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win server 2003 in Win XP - file sharing oz. skupna rabaOddelek: Omrežja in internet | 2323 (2194) | Mitja.GTI |
» | problemi z mrežoOddelek: Omrežja in internet | 1725 (1561) | PaJo |
⊘ | Samba, Linux, Windows XPOddelek: Omrežja in internet | 2004 (1776) | hruske |
» | Mojstri še enkrat Crossover povezava - POMOČOddelek: Omrežja in internet | 1978 (1536) | MrStein |
» | Win Xp mrežaOddelek: Programska oprema | 1442 (1204) | ToniT |