Forum » Pomoč in nasveti » SPAM
SPAM
Kriko ::
Kako naj se rešim vset teh "špijunov" na računalniku. Ad-Aware mi najde okrog 80 takih filov. Vsak dan dobim okrog 10-15 raznih reklam in podobnih čeprav se na te starni nikoli nisem prijavljal niti bil tam.
Imam pa dvojne windowse, ene za delo ene za zabavo in v teh za zabavo sem zagnal ad-aware ter očistil te file ki naj bi bili špijuni, pa mi je 7-8 programov nehalo delat!!
Kaj obstaja kakšen program ki je "siguren" oziroma zbriše samo te file ki so "špijuni" ampak ne škodijo za delovanje programov!
Imam pa dvojne windowse, ene za delo ene za zabavo in v teh za zabavo sem zagnal ad-aware ter očistil te file ki naj bi bili špijuni, pa mi je 7-8 programov nehalo delat!!
Kaj obstaja kakšen program ki je "siguren" oziroma zbriše samo te file ki so "špijuni" ampak ne škodijo za delovanje programov!
Gandalfar ::
ne ne ne gre to tako. S tem, ko si namestil tistih 7-8 programov si se strinjal s tem, da bos poganjal spijone. Programi naravno, da ne bodo delali potem.
Sicer pa predvideva, da vem za kaksen tip programov gre ^_^
Reklam v mailbox se bos pa znebil tako, da si recimo nastavis filtre za prihajajoca sporocila..
Sicer pa predvideva, da vem za kaksen tip programov gre ^_^
Reklam v mailbox se bos pa znebil tako, da si recimo nastavis filtre za prihajajoca sporocila..
Kriko ::
Torej se teh datotek ki javljajo določenim podjetejem tvije informacije ne da odstranit, tako da bi potem programi delovali!
Eden od takih je čisto "nedolžen" Download Acceletrator 5 katerega uporabljam za download!
lp
Eden od takih je čisto "nedolžen" Download Acceletrator 5 katerega uporabljam za download!
lp
Gandalfar ::
predlagam, da kupis polno razlicico programa, ki ne prikazuje oglasov in zatorej tudi nima teh 'vohunov'.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Video fileOddelek: Pomoč in nasveti | 799 (799) | boych |
» | Katere programe uporabljate?Oddelek: Programska oprema | 4429 (3709) | R33D3M33R |
» | Računalnik preveč obremenjen z neznanim procesomOddelek: Pomoč in nasveti | 1872 (1484) | CaqKa |
» | Ali kdo uporablja iMESH?Oddelek: Programska oprema | 1997 (1735) | pivmik |
» | AD-AWARE ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1121 (966) | Kriko |