Forum » Omrežja in internet » IMAP brisanje e-pošte
IMAP brisanje e-pošte
slitkx ::
No, pa so pri Google-u končno uslišali želje mnogih ter omogočili NEPOSREDNO brisanja e-pošte preko klientov...
Gmail => Nastavitve => Posredovanje in POP/IMAP
Gmail => Nastavitve => Posredovanje in POP/IMAP
- spremenil: slitkx ()
borchi ::
?!
a do zdej nisi znal zbrisat maila preko email klienta?! to se ja da že ohoho dolgo časa (od začetka IMAP podpore)...
a do zdej nisi znal zbrisat maila preko email klienta?! to se ja da že ohoho dolgo časa (od začetka IMAP podpore)...
l'jga
Šlo je, vendar je bilo potrebno premikati ročno.
Zdaj pa gre direkt.
Do nedavnega tudi pri Gmail nastavitvah ni bilo opcije direktnega brisanja (namesto arhiviranja).
Zdaj pa gre direkt.
Do nedavnega tudi pri Gmail nastavitvah ni bilo opcije direktnega brisanja (namesto arhiviranja).
borchi ::
> Šlo je, vendar je bilo potrebno premikati ročno.
jaz že od začetka lahko delam tako kot na vseh imap accountih, zbrišeš iz inboxa -> gre v trash -> zbrišeš v trash-u -> ga ni več.
> Do nedavnega tudi pri Gmail nastavitvah ni bilo opcije direktnega brisanja (namesto arhiviranja).
nikjer ne vidim kake take opcije pri imap-u. screen?
jaz že od začetka lahko delam tako kot na vseh imap accountih, zbrišeš iz inboxa -> gre v trash -> zbrišeš v trash-u -> ga ni več.
> Do nedavnega tudi pri Gmail nastavitvah ni bilo opcije direktnega brisanja (namesto arhiviranja).
nikjer ne vidim kake take opcije pri imap-u. screen?
l'jga
netanyahu ::
Gmail: Advanced IMAP Controls, staro štiri mesece.
Skoraj tako dobra tema kot zadnjič, ko je nekdo odkril, da Google podpira intitle, inurl, itd. operatorje.
Skoraj tako dobra tema kot zadnjič, ko je nekdo odkril, da Google podpira intitle, inurl, itd. operatorje.
netanyahu, vsi pač ne uporabljamo angleške verzije. En teden nazaj te opcije še ni bilo v slovenski različici.
Tako da nisem odkril tople vode.
Tako da nisem odkril tople vode.
Klemenn ::
hm
jz sm tko naredu kot moram
advanced imap, dal da jih prenese v BIN...
uporabljam outlook 2007 (outlook, ne outlook express) in ko dam delete mi samo prečrta in ostane v inboxu
še komu=?
jz sm tko naredu kot moram
advanced imap, dal da jih prenese v BIN...
uporabljam outlook 2007 (outlook, ne outlook express) in ko dam delete mi samo prečrta in ostane v inboxu
še komu=?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gmail backup, thunderbird, ...Oddelek: Programska oprema | 4973 (1412) | markhenry |
» | Gmail za 15. rojstni dan dobiva štoparico (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19199 (15587) | MrStein |
» | Nekaj vprašanj o povezovanju e-mail storitev ...Oddelek: Omrežja in internet | 1118 (980) | slitkx |
» | [Android] Katero aplikacijo za Gmail?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3438 (3102) | bigbug |
» | Gmail podpira odslej tudi IMAP (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 10684 (10684) | Gandalfar |