Forum » Zvok in slika » stari Marantz receiver (SR66) in univerzalni daljinec
stari Marantz receiver (SR66) in univerzalni daljinec
11miles ::
Hojla,
V dar sem dobil stari a delujoči in učinkovit receiver znamke marantz. Žal brez daljinca.
Poizkusil z nekim poceni daljincem, pa v tabelah ni kod za marantz receiverje. Le TV in VHS.
Vseeno vtipkam kodo za Tv in vse kar sem lahko storil je s tipko On ugasnil marantza.
ne pa tudi nazaj prizgati!
NA spletni strani bolj dragega logitech 500 (neki) daljinca sem pogledal, če obstaja koda za receiver. žal ne.
Zanima me če kdo upravlja kako reč z univerzalnim daljincem, za katere ni našel specifičnih kod. KDo bi te podakte imel v tem primeru, firma receiverja ali daljinca?
suggestions???
V dar sem dobil stari a delujoči in učinkovit receiver znamke marantz. Žal brez daljinca.
Poizkusil z nekim poceni daljincem, pa v tabelah ni kod za marantz receiverje. Le TV in VHS.
Vseeno vtipkam kodo za Tv in vse kar sem lahko storil je s tipko On ugasnil marantza.
ne pa tudi nazaj prizgati!
NA spletni strani bolj dragega logitech 500 (neki) daljinca sem pogledal, če obstaja koda za receiver. žal ne.
Zanima me če kdo upravlja kako reč z univerzalnim daljincem, za katere ni našel specifičnih kod. KDo bi te podakte imel v tem primeru, firma receiverja ali daljinca?
suggestions???
11miles ::
a se da komu ki ima kak univerzalni daljinec pogledat če ima v kodah tudi kodo za marantza receiver model SR-66?
hvala lepa,
m
hvala lepa,
m
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup A/V Receiverja (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 48435 (29900) | Anney |
» | Pomoc pri izbiri AV RECEIVERJAOddelek: Zvok in slika | 1251 (1101) | delfinus |
» | Kateri A/V reciever? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11184 (8195) | BigWhale |
» | Kateri ojačevalec od Marantza?Oddelek: Zvok in slika | 4003 (3677) | THX |
» | ojačevalc+zvočnikiOddelek: Kaj kupiti | 2127 (1793) | MadMax |