Forum » Operacijski sistemi » Fedora 9 - usb ključ
Fedora 9 - usb ključ

urkrajnc ::
Torej imam sledeč problem. Na strani (http://lifehacker.com/391067/fedora-9-p... sem si dol potegnil programček, ki bi ti naj pretvoril .iso file na tvoj usb ključ in tako lahko potem bootaš linux preko usb ključeka. Potegnil sem dol Fedora 9 live cd in začel s programom. Ko pride do konca mi javi tole napako:
Fedora-9-i686-Live.iso selected
Verifying filesystem...
Verifying SHA1 of LiveCD image...
Extracting live image to USB device...
Creating 205MB persistent overlay
Installing bootloader
'ascii' codec can't decode byte 0xe8 in position 39: ordinal not in range(128)
LiveUSB creation failed!
Uporabljam pa win XP sp3, usb ključ pa je 1gb (preden sem šel tega delat sem ga sformatiral na FAT). Torej če je kdo že s tem delal pa bi vedel kje bi lahko bila napaka se toplo priporočam da bi mi pomagal!
Hvala vsem že vnaprej za pomoč!
Fedora-9-i686-Live.iso selected
Verifying filesystem...
Verifying SHA1 of LiveCD image...
Extracting live image to USB device...
Creating 205MB persistent overlay
Installing bootloader
'ascii' codec can't decode byte 0xe8 in position 39: ordinal not in range(128)
LiveUSB creation failed!
Uporabljam pa win XP sp3, usb ključ pa je 1gb (preden sem šel tega delat sem ga sformatiral na FAT). Torej če je kdo že s tem delal pa bi vedel kje bi lahko bila napaka se toplo priporočam da bi mi pomagal!
Hvala vsem že vnaprej za pomoč!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako instalirati Windows 7 s USB flash-aOddelek: Operacijski sistemi | 2575 (2248) | Boobiz |
» | Linux in podatkovni prenos podatkov(simobil)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1532 (839) | Damiani |
» | Izšla Mandriva 2011Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 13251 (10743) | MrStein |
» | Izbira LinuxaOddelek: Operacijski sistemi | 2558 (1415) | Border |
» | linux na usb ključuOddelek: Operacijski sistemi | 2177 (1783) | ajagodnik |