» »

A se da star SONY 15" sf II trinitron,...

A se da star SONY 15" sf II trinitron,...

AtaStrumf ::

A se da star SONY 15" sf II trinitron (6 let), ki ima površino neenakomerno osvetljeno in tudi pri 100% svetlosti glih za glih še dovolj svetlo sliko, kako popravit, da bo površina enakomerno osvetljena in bolj svetla? Saj dokler nimaš čist lepe enobarvne svetle površine se niti ne opazi toliko, sam kaj ko je v Word-u, Excelu in na večini interneta večinoma vse v belem. Pa pri gledanju filmov še v temnih scenah je že kar pretemno. Drugače mi je monitor zelo pri srcu, zato bi ga dal popravt če bi se dalo. A se kdo kaj spozna na to?

AngelOfDeath ::

ceneje te pride novi

Brane2 ::

Z eno besedo: prnesbompogledu :D

Brane2 pa ne mi rečt, da tud Monitorje obvladaš. Saj razmišljam o novem, pa mi je ta ful všeč, samo ta svetlost je v PM. Pomoje se je nekaj razjahal in bi se moglo dat nazaj skalibrirat z vrtenjem kakega šravfa n notranjosti monitorja. Brane2 kaj ti misliš a si kdaj že kaj takega počel?

AngelOfDeath ::

Moj oče se ukvarja s popravilom teh zadev samo ga nisem vprašal za nasvet :)

Z eno besedo: prnesbompogledu :D

Sploh pa - jutri je bolšjak. Mislim, da sem zadnjič vidu tipa. ki je prodajal par škatel. Ena je bla Mac II VC, ki je mel luštkan Sonyjev 14-15 " Trinitron zraven.
Tip je hotel za vse skupaj 5k a bi dal stvar tudi za 500 SIT, če bi mu kdo dopovedal da je stvar total demode. >:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Brane2 ()

zile ::

Brane2 je CAR. Men je zrihtu monitor 17" VisionMaster. Po 2urnem šraufanju in lotanju je slika lepša kot takrat, ko sem ga nabavu 8-O . Še enkrat hvala Barane2 :)

Sluzimo narodu :8)

OK pol ko bo kaj casa Brane2 se slišimo in bošlahkopogledal :D.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

CRT - LCD razočaranje in žalost... (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
645584 (4127) Marjan
»

Vprašanje o trinitronih

Oddelek: Pomoč in nasveti
402249 (1657) Hux
»

Kolegu žre živce monitor. Majstri, na pomoč!

Oddelek: Pomoč in nasveti
131766 (1436) Brane2
»

MItsubishi Diamond Plus 200 (22 colar) izkušnje ?

Oddelek: Strojna oprema
321897 (1386) Mercier

Več podobnih tem