Forum » Pomoč in nasveti » PRINTER - HELP!!!
PRINTER - HELP!!!
stanks79 ::
Kupil sem nov printer Epson stylus office BX300F.
Kartuše sem dal notr vse normalno, ko pa želim printat, mi kaže, da so moje kartuše prazne!?!?!? A se komu sanja kaj bi lahko bilo narobe?
tnx in lp
Kartuše sem dal notr vse normalno, ko pa želim printat, mi kaže, da so moje kartuše prazne!?!?!? A se komu sanja kaj bi lahko bilo narobe?
tnx in lp
Revenant ::
Verjetno da so polne ampak ti kaže da so prazne.
Bolje golob v roki kot kurac na strehi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Revenant ()
anja:o)) ::
Pozdravljen!
Jst sem mela z epsonom zelo slabe izkušnje. Barve mi je požrl v enem dnevu in to originalne....šlo pa je za printer vse v enem, modela se več ne spomnim (dx....)
tako, da sem ga zamenjala za najbolj običajen hp
vem, da te moj post ne bo razveselil, ampak epson mi je požrl veliko denarja in živčkov brezveze.
lp
Jst sem mela z epsonom zelo slabe izkušnje. Barve mi je požrl v enem dnevu in to originalne....šlo pa je za printer vse v enem, modela se več ne spomnim (dx....)
tako, da sem ga zamenjala za najbolj običajen hp
vem, da te moj post ne bo razveselil, ampak epson mi je požrl veliko denarja in živčkov brezveze.
lp
stanks79 ::
hehe... moj je tudi vse v enem, fax, kopirc, skener in printer. BARVE SO POLNE, NOVE!!!!! kaže pa nulo, jaooooo....
se sanja komu?
se sanja komu?
Duhec ::
Izklopi USB kabel in daj še 1x vse kartuše ven in noter ter naredi self test, če tiskalnik sploh funkcionira samostojno !
Če dela ga potem priklopi na usb in še 1x stestiraj.
Si priklopil po navodilih, najprej naložil software nato šele priklopil tiskalnik ?
Če dela ga potem priklopi na usb in še 1x stestiraj.
Si priklopil po navodilih, najprej naložil software nato šele priklopil tiskalnik ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Svetovni nateg pri kartušah (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 21041 (17990) | mat xxl |
» | epson in kartušeOddelek: Pomoč in nasveti | 3106 (2805) | bobby |
» | HPjevi inkjeti so crap...Oddelek: Strojna oprema | 2773 (2156) | Brane2 |
» | Problem s epson 480 SXUOddelek: Pomoč in nasveti | 1272 (1240) | Lime |
» | Cheap-Ass tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 3939 (3363) | TheJack |