Forum » Navijanje » kako OC-jat GF4 TI4200?
kako OC-jat GF4 TI4200?
SanSan ::
Mam Leadtek Winfast a250. Procesor je GF4 TI4200 in gor je 64MB rama. Rad bi spravil ven koliko je mozno, ne da bi se kartica pregrevala in ne da bi moral gor uber hladilnik montirat.
Prosim za nasvete.
Prosim za nasvete.
SanSan pravi: poslusajte Konfucijeve modrosti.
- spremenil: SanSan ()
kuglvinkl ::
Lahko si pomagaš tudi z kakšnim ventilatorjem, ki ga namestiš na naslenji PCI slot, priporočljiv je dober airflow. Step by Step and watch out.
Če bo šlo prenizko, boš moral vse skupaj sneti, namotirati TT hladilnik za GeF4 (ali njihov Crystal Orb) in na rame namontirat rebra. Grancija adijo.
Če bo šlo prenizko, boš moral vse skupaj sneti, namotirati TT hladilnik za GeF4 (ali njihov Crystal Orb) in na rame namontirat rebra. Grancija adijo.
Your focus determines your reallity
SanSan ::
Benchmarke bom naredu sele po ponedeljku, ker imam sedaj sistem ze cisto v k... Na Vinsih sem ze 4 grafe zemnjal pa milijon krat gonilnike instaliral tak da mi zdaj kar 180MB rama na bootu popapajo. Jutri dobim verjetno se en disk, pa bom v raid vrgu, pol pa bom sistem na novo instaliral, pol pa bom benchmarke delal.
Pol pa bom probal se malo navijat.
Zanima me se naslednje: slisal sem, da se da TI4200 na Ti4400 flashat. Je to ze kdo probal, ker me ful zanima kako se obnese. Vem da je slo to na Voodoojih pa je ful dobr delalo.
Pol pa bom probal se malo navijat.
Zanima me se naslednje: slisal sem, da se da TI4200 na Ti4400 flashat. Je to ze kdo probal, ker me ful zanima kako se obnese. Vem da je slo to na Voodoojih pa je ful dobr delalo.
SanSan pravi: poslusajte Konfucijeve modrosti.
kuglvinkl ::
Glej 4200 je popolnoma enaka kot 4400 glede GPUja. Keč je v tem, da 4400 porabi več štroma in zahteva drugačen dizajn za stabilno navijanje. Zatorej flešat ne rabiš (morda z novim BIOSom za 4200), samo enostavno naviješ. Imaš pa na voljo BIOS editor za GeF (OK vsaj bil je na voljo za stare GeF, tu na ST je bil objavlejn en zelo dolg post na to temo)., s katerim lahko spremeniš frekvnece. Vcendar bo to še vedno samo GeF 4 4200, ki je navita.
Your focus determines your reallity
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GeForce4 4200Oddelek: Navijanje | 1035 (849) | |SNap| |
» | Grafična GeForce ali kaj drugegaOddelek: Kaj kupiti | 1178 (835) | Tr0n |
» | Abit SILURO GF4 Ti4200 - kvaliteta?Oddelek: Zvok in slika | 962 (848) | kuglvinkl |
» | Leadtek A250 LEOddelek: Kaj kupiti | 1480 (1153) | Tr0n |
» | Geforce 2 Ti????!Oddelek: Kaj kupiti | 1361 (809) | rap3r |