Forum » Kaj kupiti » USB hub
USB hub
dolencm ::
Pozdravljeni
ker mi zmanjkuje usb priklopov, me zanima nekaj. Ali bi moral, če želim en usb priklop s hubom razdelit na tri, na katerih bi imel tipkovnico (čisto obično, brez kakih zaslončkov), miško (lasersko) in čitalec kartic, vzeti takega z napajanjem ali brez? Saj ne, da je razlika v ceni velika, gre se mi sam za to, da imam čim manj kablovja po mizi in tleh...
havala in lep dan
Mitja
ker mi zmanjkuje usb priklopov, me zanima nekaj. Ali bi moral, če želim en usb priklop s hubom razdelit na tri, na katerih bi imel tipkovnico (čisto obično, brez kakih zaslončkov), miško (lasersko) in čitalec kartic, vzeti takega z napajanjem ali brez? Saj ne, da je razlika v ceni velika, gre se mi sam za to, da imam čim manj kablovja po mizi in tleh...
havala in lep dan
Mitja
minkye ::
Nebi smelu met problemov... Tipkovnica ne porabi veliko, čitalec pa tudi ne edino za miša nikol neveš. Vzemi tistega brez napajanja sej niso tko dragi.
denabiker ::
mi lahko kdo pove kaj pomeni oznaka USN?
USB HUB Lexma USN 4 portni, moder
http://www.mimovrste.com/artikel/217009...
Če je ena naprava na 4 portnega gre vsa moč iz usb na PC-ju ali se kaj izgubi?
Koliko porabi miška in USB WIFI adapter?
Prenosni disk bi pa tak moral imeti direktno na PC, če nimam aktivni hub (z napajanjem), ne?
vnaprej hvala za odgovore.
USB HUB Lexma USN 4 portni, moder
http://www.mimovrste.com/artikel/217009...
Če je ena naprava na 4 portnega gre vsa moč iz usb na PC-ju ali se kaj izgubi?
Koliko porabi miška in USB WIFI adapter?
Prenosni disk bi pa tak moral imeti direktno na PC, če nimam aktivni hub (z napajanjem), ne?
vnaprej hvala za odgovore.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Aktivni USB podaljšek (za Arduino Mega)Oddelek: Strojna oprema | 5130 (4362) | Oldi |
» | usb device not recognizedOddelek: Strojna oprema | 3173 (1643) | RutS |
» | Android telefon in zunanje napraveOddelek: Pomoč in nasveti | 3507 (3347) | wooted |
» | PC zmrzne že pri BIOS boot-uOddelek: Pomoč in nasveti | 1022 (867) | UNIVERZUM |
» | 2,5" zunanji disk in napajanje preko USBOddelek: Strojna oprema | 1472 (1339) | matonson |