Forum » Izdelava spletišč » Prazen prostor pod flash animacijo v Mozilli
Prazen prostor pod flash animacijo v Mozilli
Bela01 ::
Na spletni strani sem dodala flash animacijo. V IE je vse ok - takoj pod animacijo so gumbi, ki so lepo tesno pod animacijo. V Mozilli pa se naredi pod animacijo za cca. 2-3px prazen prostor.
Kako odstraniti tale prostor?
<td align="center" valign="bottom"><div align="center"> <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0" width="701" height="163" border="0" cellpadding="0 cellspacing="0"> <param name="movie" value="glava.swf"> <param name="quality" value="high"> <param name="SCALE" value="noborder"> <param name="menu" value="false"> <embed src="glava.swf" width="701" height="163" hspace="0" vspace="0" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" scale="noborder"></embed> </object> </div></td>
Kako odstraniti tale prostor?
Gost ::
Na to verjetno vpliva višina, obroba ali pa padding celice tabele (td).
Čemu je namenjeno pa tole:
border="0" cellpadding="0 cellspacing="0" znotraj objecta?
Poskusi podati tabeli, ki jo uporabljaš za postavitev strani tole:
< table cellpadding="0" cellspacing="0" >
Bela01 ::
Na to verjetno vpliva višina, obroba ali pa padding celice tabele (td).
Tole sem nekaj poskušala, vendar ni ratalo :). Predvidevam, da če bi bilo odvisno od tabele bi mi npr. kakšno sliko enako prikazovalo, tako mi pa samo tole animacijo in ne v vseh brskalnikih enako.
Pri tabeli pa sem že imela tako nastavljeno pa nič ne pomaga.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Bela01 ()
Baja ::
poskušaj zmanjšati višino objecta za 2-3px;
meni so enkrat pri linkih nagajali presledki in sem ugotovil da so krive nove vrstice ot tabulatorji. poskusi zapisati cel td v eni vrstici. vem da ni najbolj pregledno, lahko pa da bo pomagalo.
meni so enkrat pri linkih nagajali presledki in sem ugotovil da so krive nove vrstice ot tabulatorji. poskusi zapisati cel td v eni vrstici. vem da ni najbolj pregledno, lahko pa da bo pomagalo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dreamweaver in širina tabele / monitorjaOddelek: Izdelava spletišč | 973 (865) | garg |
» | Kako postavit sliko na sredino ekranaOddelek: Izdelava spletišč | 1351 (1262) | Sycroft |
» | google analyticsOddelek: Slo-Tech | 3113 (2583) | roli |
» | Dreamweaver robovi ???Oddelek: Izdelava spletišč | 771 (720) | Jackass |
» | celiceOddelek: Izdelava spletišč | 730 (646) | darh |