Forum » Omrežja in internet » TRON M85 cwd ethernet problem
TRON M85 cwd ethernet problem
daluck ::
pozdrav!
imam prenosnik TRON m85 cwd, ki sem ga včeraj formatiral in na novo naložil win xp sp3. problem se mi je pojavil, ker nimam več cd-ja z gonilniki. porabil sem celo dopoldne, da sem usposobil in našel prave gonilnike za zvočno in video kartico, sedaj pa nikakor neuspem poštimat še omrežja. manjkajo mi gonilniki za mrežno kartico oz. ethernet in zato v omrežnih povezavah ni ikone Local area connection
zato bi prosil, da če mi lahko kdo pomaga in pove katere gonilnike rabim. če ima kdo enak prenosnik naj prosim pogleda...
hvala že vnaprej...
imam prenosnik TRON m85 cwd, ki sem ga včeraj formatiral in na novo naložil win xp sp3. problem se mi je pojavil, ker nimam več cd-ja z gonilniki. porabil sem celo dopoldne, da sem usposobil in našel prave gonilnike za zvočno in video kartico, sedaj pa nikakor neuspem poštimat še omrežja. manjkajo mi gonilniki za mrežno kartico oz. ethernet in zato v omrežnih povezavah ni ikone Local area connection
zato bi prosil, da če mi lahko kdo pomaga in pove katere gonilnike rabim. če ima kdo enak prenosnik naj prosim pogleda...
hvala že vnaprej...
- spremenil: daluck ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gonilniki ne delujejoOddelek: Pomoč in nasveti | 1370 (1250) | shadeX |
» | Lenovo IdeaPad G700, BIOS dostopOddelek: Pomoč in nasveti | 8610 (7816) | Invictus |
» | Mobility Modder - gonilniki za ATI Mobility Radeon HD 3430Oddelek: Pomoč in nasveti | 2970 (2879) | jan01 |
» | Gonilniki za Prestigio Nobile 157Oddelek: Pomoč in nasveti | 5433 (4269) | KamiKaze |
» | Ni mogoča instalacija driverjev na HP nx7300Oddelek: Operacijski sistemi | 8687 (5136) | d4rko |