» »

Koda za digitalni sprejemnik

Koda za digitalni sprejemnik

yamahaf ::

LP

Imam en problem ki ga ne morem resit. Nabavil sem si plazmo od LG-ja in na daljincu imam moznost upravljanja to plazmo in tudi drugr komponente. Zdaj reciver in dvd player sem lahko povezal z kodo ki sem jo nasel na netu da deluje, pac tista finta ko mores vpisat kodo da lahko upravljas. Doma pa imam od elektro turnseka digitalni sprejemnik digit k3x in te firme ni nikjer ne v knjigah ne na netu. Pa sem klical turnseka pa so rekli da ne vedo kaksna je koda. Kako bi lahko resil problem ker mi gre ful na zivce da morem met vec dalincev ce bi lahka mel samo enega.

Hvala

clemense ::

a imaš mogoče funkcijo learn na daljincu? Če jo imaš, samo postavi daljinca enga proti drugem, ostalo pa po navodlilih seveda. Varijanti sta dve, ali sprogramiraš vsako tipko posebej, ali pa ti daljinec prepozna kodo, ki jo nato shraniš na žejenem daljncu.

yamahaf ::

Nimam tipke learn. Imam daljinec od LG plazme. En mi je reku da se dobi tudi daljinec ki ti izpise kodo od sprejemnika in jo pol vpisem not. Kje bi si lahka sposodu taksen daljinec

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

LG Smart TV

Oddelek: Zvok in slika
2013535 (2793) karnekiGO
»

Daljinec za ojačevalec dela občasno

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
5613 (489) blblb
»

IR sprejemnik ali daljinec za PC (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
517380 (6347) sidd
»

program Girder - dejte mi prossim pomagat

Oddelek: Programska oprema
181842 (1371) maticm
»

Girder - upravljanje z daljincem

Oddelek: Pomoč in nasveti
121656 (1431) gumby

Več podobnih tem