Forum » Strojna oprema » Asus Maximus II Formula
Asus Maximus II Formula
imamut ::
Živjo!
Mene zanima če je normalno za plato Asus Maximus II Formula, da ko prižgem računalnik se za 2 sekundi prižge nato pa ugasne in spet prižge potem pa dela.Ali je to normalno?
Če ni bi prosil če mi kdo lahko pove kako to odpravim.
Klemen
Mene zanima če je normalno za plato Asus Maximus II Formula, da ko prižgem računalnik se za 2 sekundi prižge nato pa ugasne in spet prižge potem pa dela.Ali je to normalno?
Klemen
-ninja-91- ::
Tut men to na moji MSI P35 Platinum dela, ampak samo kadar izklopim in čez nekaj časa ponovno vklopim napajalnik. Problemov ni.
Domini ::
Živjo!
Klemen
To ti dela zarad tega, ker preverja CPU, rame, Plato, ... potem pa "zalaufa" :D . Po vsej verjetnosti si dobil zraven plate tudi "LCD Poster" na katerem ti vse izpiše (CPU INIT, ...) celo uro ti lahko kaže :D
Isto dela tudi pri moji ASUS Rampage Formuli x48, in ja je normalno, ;)
Asus Rampage Formula X48, Core 2 Quad Q9300, Ballistic Tracer Black 2Gb 1066,
Asus Nvidia GTX280 1GB, Western Digital 750GB, Thermaltake Shark, LC8850 850W
Asus Nvidia GTX280 1GB, Western Digital 750GB, Thermaltake Shark, LC8850 850W
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se kar naenkrat ne zažene več, ni slike, lucka na ekranu utripa - pomoc!Oddelek: Pomoč in nasveti | 10219 (8002) | Tac20 |
» | Kateri Disk?Oddelek: Kaj kupiti | 836 (652) | logit |
» | Ram pokvarjen ali samo nekompatibilen?Oddelek: Strojna oprema | 1017 (834) | Nayas |
» | na hitro...kateri pc naj kupim?Oddelek: Kaj kupiti | 2870 (1956) | Volta |
» | nakup novega računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 1569 (1172) | nuclear |