Forum » Igre » Igranje prek interneta
Igranje prek interneta
svetetko ::
Zdravo!
S kolegom bi rada igrala igre prek interneta (konkretno Unreal tournament 2004, NFS most wanted ter call of duty 2). nobena mi ne deluje v multiplayer načinu. a bi mi kdo lahko pomagal pri tem? kaj moram narediti da bo stvar delovala?
S kolegom bi rada igrala igre prek interneta (konkretno Unreal tournament 2004, NFS most wanted ter call of duty 2). nobena mi ne deluje v multiplayer načinu. a bi mi kdo lahko pomagal pri tem? kaj moram narediti da bo stvar delovala?
- zaklenil: OmegaBlue ()
XsenO ::
Verjetno vse igre zahtevajo veljaven ključ za igranje na uradnih strežnikih, tako da igranje na le teh odpade. Edina opcija, ki vam ostane je igranje preko LAN s pomočjo hamachi-ja če te igre to podpirajo.
1 + 1 = 1
svetetko ::
se pravi da se nikakor ne da obiti zahteve po originalnem ključu? za lan vem, ampak je problem nost računalnike okol :P
OmegaBlue ::
Dovolj. Pravila
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Valve ne mara PS3 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 11478 (9488) | BigWhale |
» | NEST.2008 v petek (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / NEST | 9991 (5757) | Dami |
» | Širokozaslonsko igranjeOddelek: Novice / Grafične kartice | 4327 (3442) | tec |
» | counter strike steamOddelek: Igre | 1413 (1089) | Slowenc |
» | Saj ne more biti res..Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 3020 (3020) | Caboose |