» »

Norton AV in nadgradnje virusnih definicij

Norton AV in nadgradnje virusnih definicij

AtaStrumf ::

En problem imam. Namreč pogosto si reinštaliram windowse in valda pol tud Nortonov antivirus samo ker imam za en drek internet mi je muka vsakič posebej dol vleči na megabayte update-ov. A se da kje to najti (vsaj virusne definicije) in rešiti pred formatiranjem oz. a se da v obliki zip-a dobit na netu, da ni treba vsakič prek live-update-a.

-MiS- ::

hmm, mislim da druga opcija ne obstaja kot Live Update, 'nadgradi' pipico ki te povezuje v svet,...

Bistvu pa ce naredis to enkrat mesecno, tudi ni vrag da ne bos imel taksne smole in virus staknil kr pri prvem mailu8-)

Ma zdaj že skor vsak dan dobim kakega kleza ipd. šaro pa raje ne gledam maila brez nortona.

krucymucy ::

Probaj skopirat celo mapo NAV-a nekam (recimo D: disk) in potem ko instaliras winse in NAV prekopiras/prepises mapo v program fajlsih ... sej bom jest enkrat jutr verjetno formatiru pa sporocim!

P.S. Mapo sysmantec tudi - notri je liveupdate

Zgodovina sprememb…

Bahula ::

http://securityresponse.symantec.com/av...

Na tem naslovu lahko dol vlečeš. Datoteka je dolga približno 3M
Intel C2D E6400, P5W DH Deluxe, 2x512 MB DDR2 800Mhz GOODRAM pro,
HITACHI 250 GB SATA2, GIGABYTE 7800GT, ENERMAX Liberty 620W, ...

Dusko ::

Ali pa na naslovu tukaj

full ::

Še en link. Tu so updajti za nekaj AV programov. Norton ma trenutno 3.3 Mb
za dol vzet

Sem se tud že sam nekaj zafrkaval z temi mapami, pa je že zgledal, da mi je ratal, (ko sem dal live update je potegnu dol samo par sto kB in sem bil kao update-an, pol če par dni pa je botel kar čez 3 MB virusnih definicij dol zvlečt.

A je treba kaj plačat za s teh strani dol vlečt k ste jih napisal, oz. biti registriran in vnesti uporabniško ime in geslo? Jaz si svojih registr. podatkov nisem nikamor zapisal namreč.

Dusko ::

ne nič ni treba plačat gre za navadni exe file pol ga samo poženeš počakaš da program opravi svoje na koncu javi da je uspešno updatal virus listo in pol ko odpreš nortona imaš vse že urejeno.
www.bestdownloads.com majo tudi za mcafee,avp pa še drugi zanimivi programi.Mislim nikjer se ni treba registrirat se pa vidi da še sploh nisi odprl linke ki smo ti jih napisali ,ker če bi jih ne bi takih bedarij spraševal.Pa brez zamere.:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

antivirus (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Programska oprema
10711791 (9154) frikihamster
»

kateri antivirusnik

Oddelek: Programska oprema
361939 (1543) HerrBaron
»