Forum » Pomoč in nasveti » NAV 2002 live update
NAV 2002 live update
perci ::
Skoraj vsak dan updateam av progy, včeri me je pa neki začel zezat. Ko namreč zaženem live update, mi po končanem downloadu javi, da novih anti-virusnih definicij ni mogel inštalirati. V katerem grmu tiči zajec, mi lahko kdo prosim pomaga?
Lep pozdrav
Peter
Lep pozdrav
Peter
Nope, velja še več kot pol leta. Pa tut mislm, da pol sploh download ne bi delal, men pa downloada vse update-e, sam instalirat jih pol ne more. A ostalim ki imate ta av progy vse kul dela?
Zdej sm definicije kr z intelligent updatearjem upgradeu in je delal. Mogoče bo nasledn update deloval tud prek liveupdatea
Dami ::
Mene je pa zajebaval system works 2002 update, kr ni mogel updateta NU. Pa še prej so bli dnevi k sn za vsak dan updatal virusne definicije za 3mb. Sn mislu kao da se niso inštalirale. Hm...nikol ne bom vedu, kr zdaj vse lepo dela, NU pa sploh ni več na voljo da bi ga updatal. Me zanima če bi z originalom (:8) ) mel enake probleme.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win7 64x svchost.exe ''težava''Oddelek: Pomoč in nasveti | 2093 (1765) | Lonsarg |
» | Rekordni popravni torek (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 27254 (24690) | xyxyxyxy |
» | Nujno!!! virusOddelek: Pomoč in nasveti | 1122 (931) | Mr. Wally DJ |
» | Overnet.exe = virus (Backdoor.Blarul)...zanimivoOddelek: Pomoč in nasveti | 1745 (1366) | T(he) Boss |
» | Norton AV in nadgradnje virusnih definicijOddelek: Programska oprema | 849 (719) | Dusko |