Forum » Programska oprema » nek program se je inštaliral sam od sebe ???
nek program se je inštaliral sam od sebe ???
globoko grlo ::
torej, minimiziram vsa okna in na moje presenečenje me čaka dialog box ki pravi, da se je program inštaliral in me sprašuje, če hočem restart ali ne
ker pač nisem inštaliral nobenega programa me zdej zanima kako ugotovim kaj za ena zadeva je to bila
a obstaja kkšn history install zadev, al kje se sploh pogleda kaj se s sistemom dogaja?
tnx
ker pač nisem inštaliral nobenega programa me zdej zanima kako ugotovim kaj za ena zadeva je to bila
a obstaja kkšn history install zadev, al kje se sploh pogleda kaj se s sistemom dogaja?
tnx
nč novga
sej če je kkšna pizdarija, te verjetn ne sprašuje al češ restart al pa ne, al se motim?
sej če je kkšna pizdarija, te verjetn ne sprašuje al češ restart al pa ne, al se motim?
nope, imam izklopljen auto update
ma ne vem, lahko da je kkšn drug update, sam ni nič pisalo za ker program/firmo gre, pa mi je mal sumljiv
ma ne vem, lahko da je kkšn drug update, sam ni nič pisalo za ker program/firmo gre, pa mi je mal sumljiv
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 10 Creators Update izide 11. aprilaOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 11740 (9439) | Anney |
» | Izšel Firefox 3.5 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Android | 19272 (13247) | urban99 |
» | Ubuntu cilja na 10 sekund zagonskega časa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10711 (7464) | techfreak :) |
» | Največja varnostna luknja kdajkoli? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 7925 (6115) | flipflop |
» | Izid Firefoxa 1.1 začasno prestavljenOddelek: Novice / Brskalniki | 3647 (2666) | darkolord |