» »

črkovanje v wordu

črkovanje v wordu

kavka ::

Zanima me, kako lahko nastavim tisto, ko v wordu podčrtuje narobe napisane besede (take, ki jih ni v slovarju). Ko sem hotela preprosto nastaviti črkovanje (zdaj še tega ne vem, če sem to delala v pravem meniju), mi je javilo, da manjka datoteka mssp3sl.dll in sem jo snela z interneta. in sploh nisem vedela v kateri direktorij naj jo shranim (in niti tega nisem vedela, če je to sploh tista datoteka, ki manjka ...)

sloxl8 ::

Kateri Office uporabljaš? Če je Office slovenski, bi moral biti črkovalnik že nastavljen na slovenski jezik. Si že poskusila s srečo na MS tehnični podpori?

Sicer pa moraš za "podčrtovanje narobe napisanih besed" jezik besedila nastaviti na slovenščino (Orodja > Jezik > Nastavi jezik... > izberi slovenščino in počisti kljukico v polju Ne preverjaj črkovanja in slovnice). Po tem bi stvar morala delovati, sicer imaš dve možnosti: znova namesti (popravi namestitev) Office, če pa to ne deluje, pa se obrni na MS tehnično podporo. Saj menda uporabljaš originalni Office in ne ukradenega?

balkanec ::

Tisti dll dej v windows/system32 .
Ti si ziher pozigalec !!!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ashampoo Office 2012

Oddelek: Programska oprema
51168 (975) opeter
»

ko zaženem računalnik se mi ustavi pri izbiri profila

Oddelek: Pomoč in nasveti
61603 (1510) podreberek
»

Windows 7 beta in RC le pogojno uporabna do izteka licence

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
354729 (2965) ender
»

Gimnazija Bežigrad goes Microsoft (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
16617100 (10993) bluefish
»

Kako uporaba MS rešitev povzroča konkretno poslovno škodo

Oddelek: Loža
472643 (1710) ahac

Več podobnih tem