Forum » Operacijski sistemi » črkovanje v wordu
črkovanje v wordu
kavka ::
Zanima me, kako lahko nastavim tisto, ko v wordu podčrtuje narobe napisane besede (take, ki jih ni v slovarju). Ko sem hotela preprosto nastaviti črkovanje (zdaj še tega ne vem, če sem to delala v pravem meniju), mi je javilo, da manjka datoteka mssp3sl.dll in sem jo snela z interneta. in sploh nisem vedela v kateri direktorij naj jo shranim (in niti tega nisem vedela, če je to sploh tista datoteka, ki manjka ...)
sloxl8 ::
Kateri Office uporabljaš? Če je Office slovenski, bi moral biti črkovalnik že nastavljen na slovenski jezik. Si že poskusila s srečo na MS tehnični podpori?
Sicer pa moraš za "podčrtovanje narobe napisanih besed" jezik besedila nastaviti na slovenščino (Orodja > Jezik > Nastavi jezik... > izberi slovenščino in počisti kljukico v polju Ne preverjaj črkovanja in slovnice). Po tem bi stvar morala delovati, sicer imaš dve možnosti: znova namesti (popravi namestitev) Office, če pa to ne deluje, pa se obrni na MS tehnično podporo. Saj menda uporabljaš originalni Office in ne ukradenega?
Sicer pa moraš za "podčrtovanje narobe napisanih besed" jezik besedila nastaviti na slovenščino (Orodja > Jezik > Nastavi jezik... > izberi slovenščino in počisti kljukico v polju Ne preverjaj črkovanja in slovnice). Po tem bi stvar morala delovati, sicer imaš dve možnosti: znova namesti (popravi namestitev) Office, če pa to ne deluje, pa se obrni na MS tehnično podporo. Saj menda uporabljaš originalni Office in ne ukradenega?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ashampoo Office 2012Oddelek: Programska oprema | 1168 (975) | opeter |
» | ko zaženem računalnik se mi ustavi pri izbiri profilaOddelek: Pomoč in nasveti | 1603 (1510) | podreberek |
» | Windows 7 beta in RC le pogojno uporabna do izteka licenceOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 4729 (2965) | ender |
» | Gimnazija Bežigrad goes Microsoft (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 17100 (10993) | bluefish |
» | Kako uporaba MS rešitev povzroča konkretno poslovno škodoOddelek: Loža | 2643 (1710) | ahac |