» »

wireless na hp prenosniku

wireless na hp prenosniku

rv5563 ::

imam en problem in sicer do sedaj mi je wireless kartica normalno delovala, zdaj pa ko prižgem računalnik mi je sploh ne zazna, kot da je nimam vgrajene. zato sem na novo naložil win xp sp2, ter mi je delovala do prvega oz druge restarta ampak zdaj je spet nikjer ni. prosim za pomoč

blackbfm ::

Verjetno gre za hardwersko napako. Osnovna plošča ali pa mrežna kartica.

tilenn ::

Meni je v tem primeru pomagala samo zamenjava wifi kartice. Poskusi najti updejtane driverje za to kartico, sicer pa kar veselo v nakup nove.

M@73Y ::

Pozdrav.
Jaz ti lahko prodam oziroma lahko tudi posodim svojo wifi kartico da poskusiš če je tvoja wifi res zanič. Če te oziroma Vas zanima me kontaktirajte na pustovrh.matej@gmail.com

Lp.
..jump into psytrance tunnel..

ender ::

Za začetek preveri, da imaš nameščen HPjev program za dodatne tipke na tipkovnici (to je pomembno, ker brez tega na večini HP prenosnikov ne moreš vklopit brezžične kartice in bluetooth adapterja), potem pa pritisni tipko za vklop/izklop brezžične kartice (odvisno od modela, je to lahko ločena tipka [oz. na novejših računalnikih je zadeva v traku, občutljivem na dotik nad tipkovnico - tam, kjer so tudi statusne lučke], ali pa kombinacija Fn+F5).
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ender ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Deljenje internetne povezave med netbookom in namiznikom

Oddelek: Omrežja in internet
14899 (701) Piqui
»

USB wireless antena

Oddelek: Pomoč in nasveti