Forum » Pomoč in nasveti » Problem Nero - Win XP
Problem Nero - Win XP
pravnik ::
Imam problem s peko DVD-jev. Če hočem npr. speči dva naenkrat, mi prvega pogojno še spravi čez, pri drugem pa mi javi napako. Tako sem uničil že ... DVD medijev. Napiše mi neuspela verifikacija (neuspel zapis) in pojavi se mi še eno okno: preklopi na... - prezri - prekliči - laično kot da bi bil DVD medij zaposlen. A se še komu kaj takega dogaja, pa če je morda kako rešil podobno zagato? Hvala!
solatko ::
Katero verzijo Nero-ta imaš. Imaš original. Prešaltaj na Ashampoo, nero zadne cajte skoz neki sere.
pravnik ::
Imam Nero 9. Sem poskušal tudi na Ashampoo, pa neha po par minutah. Zanimivo, če restartiram PC pred snemanjem je pa včasih brez problema?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WIN 8.1 - težave pri snemanjuOddelek: Pomoč in nasveti | 596 (514) | blackmack |
» | spet noče pečtOddelek: Strojna oprema | 1271 (867) | DJ MartiNi |
» | free enostaven cd burning program za visto...Oddelek: Programska oprema | 1921 (1898) | kaalman |
» | peka novega pekača spodletelaOddelek: Pomoč in nasveti | 964 (776) | wooted |
» | Lastniki NEC 2500A DVD+-RW izkušnje prosim (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6460 (5076) | pingo76 |