Forum » Pomoč in nasveti » WIN 8.1 - težave pri snemanju
WIN 8.1 - težave pri snemanju
pravnik ::
Z novim sistemom 8.1 imam ... težav. Ima še kdo težave pri snemanju DVD-jev. Poskusil sem s parimi programi, pa pa npr. (sploh Ashampoo - ne prepozna praznih diskov in kar melje), Nero se kar ustavi in ne začne od 1% dalje, ali pa se ustavi med snemanjem...., XP Burning mi ne zazna... Imam dva pogona, oba delata težave. To je na 7-ki delalo brez vsakih težav. A mi lahko prosim kdo kaj svetuje, ker sem že čisto obupan. V autoplay sem dal vse na "ne naredi ničesar" - isto šmorn. Zdaj je spet na privzetih nastavitvah, pa se dogaja enako. Prosil bi za kak nasvet. Hvala!
opeter ::
Meni CDBurnerXP deluje brez težav.
Ker si nalagal toliko različnih programov, ti priporočam, da vse odstraniš (Nero, Ashampoo, karkoli) z recimo kakim brezplačnim Geek Uninstallerjem, ki ti odstrani tudi sledi/ostanke, pol pa zadevo (sistem) redno prepucaš s CCleanerjem.
Odstrani tudi vse odvečne gonilnike, ki so ti jih vsi ti programi namestili (poglej v Upravljalnik naprav/Device manager).
Načeloma lahko odstraniš celo oba pekača in ti ju Windows sistem pri naslednjem zagonu ponovno sam najde/namesti.
Če si vse to napravil, poskusi naložiti CDBurnerXP ali pa kakšen ImgBurn, morda odprtokodni InfraRecorder (čeprav že nekaj časa ni bil osvežen).
Ker si nalagal toliko različnih programov, ti priporočam, da vse odstraniš (Nero, Ashampoo, karkoli) z recimo kakim brezplačnim Geek Uninstallerjem, ki ti odstrani tudi sledi/ostanke, pol pa zadevo (sistem) redno prepucaš s CCleanerjem.
Odstrani tudi vse odvečne gonilnike, ki so ti jih vsi ti programi namestili (poglej v Upravljalnik naprav/Device manager).
Načeloma lahko odstraniš celo oba pekača in ti ju Windows sistem pri naslednjem zagonu ponovno sam najde/namesti.
Če si vse to napravil, poskusi naložiti CDBurnerXP ali pa kakšen ImgBurn, morda odprtokodni InfraRecorder (čeprav že nekaj časa ni bil osvežen).
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
pravnik ::
Ne vem, če je to težava. Zdaj sem opazil, da je mogoče težava v medijih. Imam Sony in Verbatim (-R) - oboji mi delajo težave. Pri printable, pa teh težav ni? Tam dela. Ima še kdo tak primer? Je pa težava pri obeh snemalnikih - BD in DVD.
connel ::
Pri 8.1 pa res ne rabiš nobenega programa za peko več, built in je čisto dober. Lahko je problem v mediju, seveda.
OZZY ::
če so ti mediji na w7 delal BP in gre za isto tortico potem ne bi smelo biti problemov tudi v win 8. Je pa seveda možno, da so bili določeni mediji okvarjeni. Sem mel tortico, kjer je bilo v 50kom več kot polovica okvarjenih in se ni moglo normalno posneti.
Go with the flow.
blackmack ::
Imaš mogoče nameščen ta zadnji Intel Rapid Storage? Pri meni je ta povzročal težave pri peki. Sm že mislil, da je bluray v okvari, pa sem prešaltal na prejšnjo verzijo in zopet peče OK. Sedaj imam 12,9, ker od 13 naprej ne razloči več pravilno med ssd-ji in normalnimi diski, in defragmenter ne deluje pravilno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung SH-S223C pekač ... predolgo peče ...Oddelek: Strojna oprema | 1696 (1440) | aco111 |
» | free enostaven cd burning program za visto...Oddelek: Programska oprema | 1926 (1903) | kaalman |
» | Peka CD-DVD Windows Vista (legalni)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1829 (1620) | Han |
» | Kaj podobnega NEROTU?Oddelek: Programska oprema | 3788 (2628) | javr |
» | Free pekač?Oddelek: Programska oprema | 3643 (2917) | AnZo |