» »

WIN 8.1 - težave pri snemanju

WIN 8.1 - težave pri snemanju

pravnik ::

Z novim sistemom 8.1 imam ... težav. Ima še kdo težave pri snemanju DVD-jev. Poskusil sem s parimi programi, pa pa npr. (sploh Ashampoo - ne prepozna praznih diskov in kar melje), Nero se kar ustavi in ne začne od 1% dalje, ali pa se ustavi med snemanjem...., XP Burning mi ne zazna... Imam dva pogona, oba delata težave. To je na 7-ki delalo brez vsakih težav. A mi lahko prosim kdo kaj svetuje, ker sem že čisto obupan. V autoplay sem dal vse na "ne naredi ničesar" - isto šmorn. Zdaj je spet na privzetih nastavitvah, pa se dogaja enako. Prosil bi za kak nasvet. Hvala!

opeter ::

Meni CDBurnerXP deluje brez težav.

Ker si nalagal toliko različnih programov, ti priporočam, da vse odstraniš (Nero, Ashampoo, karkoli) z recimo kakim brezplačnim Geek Uninstallerjem, ki ti odstrani tudi sledi/ostanke, pol pa zadevo (sistem) redno prepucaš s CCleanerjem.

Odstrani tudi vse odvečne gonilnike, ki so ti jih vsi ti programi namestili (poglej v Upravljalnik naprav/Device manager).

Načeloma lahko odstraniš celo oba pekača in ti ju Windows sistem pri naslednjem zagonu ponovno sam najde/namesti.

Če si vse to napravil, poskusi naložiti CDBurnerXP ali pa kakšen ImgBurn, morda odprtokodni InfraRecorder (čeprav že nekaj časa ni bil osvežen).
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

pravnik ::

Ne vem, če je to težava. Zdaj sem opazil, da je mogoče težava v medijih. Imam Sony in Verbatim (-R) - oboji mi delajo težave. Pri printable, pa teh težav ni? Tam dela. Ima še kdo tak primer? Je pa težava pri obeh snemalnikih - BD in DVD.

connel ::

Pri 8.1 pa res ne rabiš nobenega programa za peko več, built in je čisto dober. Lahko je problem v mediju, seveda.

OZZY ::

če so ti mediji na w7 delal BP in gre za isto tortico potem ne bi smelo biti problemov tudi v win 8. Je pa seveda možno, da so bili določeni mediji okvarjeni. Sem mel tortico, kjer je bilo v 50kom več kot polovica okvarjenih in se ni moglo normalno posneti.
Go with the flow.

blackmack ::

Imaš mogoče nameščen ta zadnji Intel Rapid Storage? Pri meni je ta povzročal težave pri peki. Sm že mislil, da je bluray v okvari, pa sem prešaltal na prejšnjo verzijo in zopet peče OK. Sedaj imam 12,9, ker od 13 naprej ne razloči več pravilno med ssd-ji in normalnimi diski, in defragmenter ne deluje pravilno.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Samsung SH-S223C pekač ... predolgo peče ...

Oddelek: Strojna oprema
191554 (1298) aco111
»

free enostaven cd burning program za visto...

Oddelek: Programska oprema
51863 (1840) kaalman
»

Peka CD-DVD Windows Vista (legalni)

Oddelek: Pomoč in nasveti
51769 (1560) Han
»

Kaj podobnega NEROTU?

Oddelek: Programska oprema
353701 (2541) javr
»

Free pekač?

Oddelek: Programska oprema
143570 (2844) AnZo

Več podobnih tem