Forum » Zvok in slika » Zvočna kartica in slušalke
Zvočna kartica in slušalke
xtrEeme ::
Torej imam 5.1 zvočno kartico Creative Sound Blaster X-FI Xtreme Audio, ki daje zvok mojim 5.1 zvočnikom, dostikrat pa tudi uporabljam slušalke in moram potem zmeraj tisti kabel za front zvočnike izklopit da tam priklopim slušalke. Imam še eno zvočno integrirano na matični plošči (matična je Gigabyte MA790X-DS4), ki pa jo imam izključeno trenutno. Zanima me če bi se dalo kako urediti, da bi imel obe zvočni vklopljeni, da bi potem na tisto integrirano mel nonstop priklopljene samo slušalke, da mi nebi potem bilo treba skos odklapljat in priklapljat slušalke v front jack za zvočnike na Creativovi 5.1 zvočni. Torej Creativova bi bila za zvočnike, integrirana pa za slušalke in obe bi ves čas oddajale zvok.
hvala za nasvete
lp
hvala za nasvete
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočniki in slušalke istočasno?Oddelek: Zvok in slika | 5038 (4631) | eric_cartman |
» | Zvočna kartica - ''dvojni'' zvok?Oddelek: Zvok in slika | 3008 (2504) | ArchNem |
» | katere zvočnike ?Oddelek: Kaj kupiti | 3305 (2572) | amper |
» | Vpliv 3D zvoka na izrisovanje slik (FPS) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zvočne kartice | 8230 (7025) | matjash |
» | nakup zvocnikovOddelek: Zvok in slika | 1723 (1414) | LunKi |