» »

*iso.exe

*iso.exe

mm ::

Pred kratkim sem posnel s Kazaa datoteko s končnico *iso.exe (Norton system works 2002). Ko v WinXP Pro zaženem ta *-iso.exe mi napiše "Program is to big to fit i memory." (MSDos zagon). Mi lahko kdo pove kaj lahko naredim? Kaj pomeni "iso", ki se zelo pogosto pojavlja pri downloadih? Upam, da sem postevil vprašanje pod pravo rubriko.

Borci ::

ISO fajl si lahko predstavljaš kot arhiv CD-ja, strokovno pa se temu reče slika CD-ja (image).

Odpreš pa ga lahko na primer s programom WinImage, ali pa ga kar zapečeš na CD recimo z Nero-tom.

CaqKa ::

ker vidim da si nov uporabnik slotecha si najprej preberi pravila
"Program is to big to fit i memory." >>> že sami winsi so ti napisali kaj je narobe... mislim hallo. 3 razred osnovne šole slovenščina branje 5 razred oš angleški jezik, če tega ne znaš nisi sposoben uporabljat računalnik... na žalost resnica je taka. probaj file renamat v *.iso namesto *.exe in ga z daemon toolsi mountaj.

mm ::

Hvala za prvi odgovor, sem poizkusil in deluje. Zakaj je na razpolago datoteka *.iso.exe namesto *.iso ne vem.

Kar se drugega odgovora tiče pa samo tole. CaqKa, če vidiš da sem nov uporabnik se udari po prstih in ne žali po nepotrebnem. S tem samo pada raven kakovosti foruma in odganja nove uporabnike. Težava seveda ni v angleščini ampak kvečjemu v znanju računalništva - zato tudi postavljam vprašanje!??!

CaqKa ::

ti boš ziher politik

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Počasno kopiranje (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
7913256 (10670) hojnikb
»

Windows 7- problem z nameščanjem programov

Oddelek: Pomoč in nasveti
5820 (791) Redkvica
»

BIOS ROM checksum error

Oddelek: Strojna oprema
351425 (1161) cnZz
»

Windows Vista Beta 2 Customer Preview Program (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
15217962 (11605) kinetik
»

Namestitev Linuxa...

Oddelek: Operacijski sistemi
271538 (1329) jype

Več podobnih tem