Forum » Programska oprema » *iso.exe
*iso.exe
mm ::
Pred kratkim sem posnel s Kazaa datoteko s končnico *iso.exe (Norton system works 2002). Ko v WinXP Pro zaženem ta *-iso.exe mi napiše "Program is to big to fit i memory." (MSDos zagon). Mi lahko kdo pove kaj lahko naredim? Kaj pomeni "iso", ki se zelo pogosto pojavlja pri downloadih? Upam, da sem postevil vprašanje pod pravo rubriko.
Borci ::
ISO fajl si lahko predstavljaš kot arhiv CD-ja, strokovno pa se temu reče slika CD-ja (image).
Odpreš pa ga lahko na primer s programom WinImage, ali pa ga kar zapečeš na CD recimo z Nero-tom.
Odpreš pa ga lahko na primer s programom WinImage, ali pa ga kar zapečeš na CD recimo z Nero-tom.
CaqKa ::
ker vidim da si nov uporabnik slotecha si najprej preberi pravila
"Program is to big to fit i memory." >>> že sami winsi so ti napisali kaj je narobe... mislim hallo. 3 razred osnovne šole slovenščina branje 5 razred oš angleški jezik, če tega ne znaš nisi sposoben uporabljat računalnik... na žalost resnica je taka. probaj file renamat v *.iso namesto *.exe in ga z daemon toolsi mountaj.
"Program is to big to fit i memory." >>> že sami winsi so ti napisali kaj je narobe... mislim hallo. 3 razred osnovne šole slovenščina branje 5 razred oš angleški jezik, če tega ne znaš nisi sposoben uporabljat računalnik... na žalost resnica je taka. probaj file renamat v *.iso namesto *.exe in ga z daemon toolsi mountaj.
mm ::
Hvala za prvi odgovor, sem poizkusil in deluje. Zakaj je na razpolago datoteka *.iso.exe namesto *.iso ne vem.
Kar se drugega odgovora tiče pa samo tole. CaqKa, če vidiš da sem nov uporabnik se udari po prstih in ne žali po nepotrebnem. S tem samo pada raven kakovosti foruma in odganja nove uporabnike. Težava seveda ni v angleščini ampak kvečjemu v znanju računalništva - zato tudi postavljam vprašanje!??!
Kar se drugega odgovora tiče pa samo tole. CaqKa, če vidiš da sem nov uporabnik se udari po prstih in ne žali po nepotrebnem. S tem samo pada raven kakovosti foruma in odganja nove uporabnike. Težava seveda ni v angleščini ampak kvečjemu v znanju računalništva - zato tudi postavljam vprašanje!??!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Počasno kopiranje (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13256 (10670) | hojnikb |
» | Windows 7- problem z nameščanjem programovOddelek: Pomoč in nasveti | 820 (791) | Redkvica |
» | BIOS ROM checksum errorOddelek: Strojna oprema | 1425 (1161) | cnZz |
» | Windows Vista Beta 2 Customer Preview Program (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 17962 (11605) | kinetik |
» | Namestitev Linuxa...Oddelek: Operacijski sistemi | 1538 (1329) | jype |