Forum » Igre » GTA3 kako do Diablo Stallion
GTA3 kako do Diablo Stallion
gonilnik ::
A mi lahko kdo pove kje naj najdem Diablo Stalion.Sem v drugem mestu in moram pripeljat 3 avte, pa tega nikjer ne najdem
gonilnik---} driver---} šofer---} jaz
Dami ::
Tam bliz tvojga prvega doma so. V okolici parka. Pa okol se taki tipi z kijem in rdečo kapo sprehajajo.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Hvala sem že naredil.
Samo sedaj pa imam en drug problem.Kako naj naredim tisto nalogo,ko te napadajo klovni(spam ali nekaj takega)raznesti bi moral 4 kombije pa me vedno prej ubijejo.a je kdo naredil že to nalogo?
Samo sedaj pa imam en drug problem.Kako naj naredim tisto nalogo,ko te napadajo klovni(spam ali nekaj takega)raznesti bi moral 4 kombije pa me vedno prej ubijejo.a je kdo naredil že to nalogo?
Thanatos ::
uzameš rocket launcher, odfukaš kombe ki je postvaljen pri vhodu, skočiš v avto, se odpelješ ven iz parkirišča, po potrebi obiščeš paint shop če so ti policaji za vratom in jih nato z ninđa natančnostjo uničiš ostale kombije.
ChiefThunder ::
bazuko dobiš na skrajnem severu v army shopu, pod pogojem, da si opravil misijo za enorokega modela... malo se pelji po severni obali pa boš najdu.
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
A amunition shop in army shop ni eno in isto?
Kera naloga je to za enorokega?
Sem naredil vse naloge pri japonki ter zelo dosti pri onem v kazinu.
Policaj na wcju pa mi je dal neko nalogo nekoga razstreliti pa je v prvem nadstropju in ne vem kako.
Tudi nekaj telefonskih nalog sem že naredil.
Kera naloga je to za enorokega?
Sem naredil vse naloge pri japonki ter zelo dosti pri onem v kazinu.
Policaj na wcju pa mi je dal neko nalogo nekoga razstreliti pa je v prvem nadstropju in ne vem kako.
Tudi nekaj telefonskih nalog sem že naredil.
||_^_|| ::
ja razstrelit ga morš z rocket launcherjem.
p.s. če pa ga pa res ne najdeš pa med igro napiši gunsgunsguns
:)
p.s. če pa ga pa res ne najdeš pa med igro napiši gunsgunsguns
:)
A mi lahko poveste s katerim avtom ste lovili onega tipa ki ima slike in jih moraš potem ko jih pobereš skurit in če je kdo ugotovil kako finto (samo ne cheata prosim)
Binji ::
Tle pa res ni komplikacij..en hitr pa stabiln avto in peles cez paketke
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grand Theft Auto: San Andreas (PC) (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Igre | 137568 (33809) | Sandi1987 |
» | policijske lisiceOddelek: Loža | 5615 (4839) | kurci2 |
» | Kje kupiti solzivec ali el. šoker.Oddelek: Loža | 18114 (17440) | Eschelon |
» | Helikopter pri GTA 3Oddelek: Igre | 1372 (1029) | Jux |
» | Serious SamOddelek: Igre | 893 (520) | Quake |