Forum » Omrežja in internet » problem z brezžičnim routerjem belkin!!
problem z brezžičnim routerjem belkin!!
erox ::
zdravo!
Imam problem z brezžičnim routerjem (belkin)in sicer nikakor ne morem vzpostaviti brezžične povezave s svojim laptopom!Na router imam priklučen že osebni računalnik na katerem mi preko kabla dela internet normalno.Samo na prenosniku mi ne dela wireless!!Ko napišem ip routerja v brskalnik se mi stran routerja v kateri bi nastavil nastavitve enostavno noče odpreti!!!ip routerja je pravilen ampak stran se noče odpret!?
kakršnekoli informacije bi le dobrodošle:)
lp
Imam problem z brezžičnim routerjem (belkin)in sicer nikakor ne morem vzpostaviti brezžične povezave s svojim laptopom!Na router imam priklučen že osebni računalnik na katerem mi preko kabla dela internet normalno.Samo na prenosniku mi ne dela wireless!!Ko napišem ip routerja v brskalnik se mi stran routerja v kateri bi nastavil nastavitve enostavno noče odpreti!!!ip routerja je pravilen ampak stran se noče odpret!?
kakršnekoli informacije bi le dobrodošle:)
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linksys WRT45GLOddelek: Omrežja in internet | 2913 (1516) | SaXsIm |
» | Dostop do ruterja in modema kako nastavitOddelek: Pomoč in nasveti | 3601 (3349) | StajercSSS |
» | Linksys WRT54GL in e-točka (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6875 (5854) | ...:TOMI:... |
» | [Nujno] Bridiging ModemaOddelek: Pomoč in nasveti | 1662 (1489) | zanjan |
» | WiFi ruter-pozabljeno gesloOddelek: Omrežja in internet | 10544 (9688) | lali12 |