Forum » Pomoč in nasveti » ne zazna usb ključka
ne zazna usb ključka
markk1 ::
Imam sledeči problem. V službi sem vstavil v računalnik usb ključek, in mi ga ne zazna. Pokazala se je ikona nova strojna oprema, in potem nič, prav tako na treh ostalih računalnikih. Včeraj zvečer pa še normalno delovalo doma, ko sem kopiral na ključek. A je šel po tem takem usb ključek k vragu? A se da kako rešiti podatke?
hvala za odgovor
hvala za odgovor
markk1 ::
ne, ker sem še v službi.
tudi doma ga ne zazna. Lahko kdo kaj pomaga?
hvala
hvala
hvala
hvala
hvala
hvala
Zgodovina sprememb…
- spremenil: markk1 ()
luksorzi ::
men učasih zazna da sm neki not utaknu, pa mi ne pokaže nikjer.
pol pa na un popup kliknem in grem pod driverje pa zbrišem driver. Ko dam ključ not še enkrat, se mi driverji ponovno naložijo in dela
pol pa na un popup kliknem in grem pod driverje pa zbrišem driver. Ko dam ključ not še enkrat, se mi driverji ponovno naložijo in dela
timek ::
Za XPje. Desn klik na moj računalnik-->lasnosti--->strojna oprema---->upravitelj naprav--->pa spet desn klik na racunalnik(ime) in iskanje sprememb strojne opreme.
Mogoče ti ga bo tako zaznalo.
Lp, timek
Mogoče ti ga bo tako zaznalo.
Lp, timek
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trdi disk ni zaznan v BIOSuOddelek: Operacijski sistemi | 2935 (2524) | srus |
» | USB kluček dela,miška in tipkovnica neOddelek: Pomoč in nasveti | 2089 (1820) | miraldinjos |
» | Zunanji Disk Se Ne OdzivaOddelek: Strojna oprema | 7586 (6420) | Lyon |
» | Kako naj instaliram winxp, če moj novi notebook s sata diskom, ki nima disketnika???HOddelek: Pomoč in nasveti | 4854 (3436) | al3s |
» | Printer ne delaOddelek: Strojna oprema | 913 (865) | CWIZO |