Forum » Pomoč in nasveti » Reboot and select proper Boot device - ko resetiram dela
Reboot and select proper Boot device - ko resetiram dela
IceIceBaby ::
Zadnje čase se mi je začel na računalniku pojavljat tak problem.
Ko vklopim računalnik mi napiše "Reboot and select proper Boot device". Ko računalnik resetira mi normalno zboota OS in vse dela brez težav.
V čem je problem? V biosu imam vse nastavljeno kot je treba, disk ne spušča kakšnih čudnih zvokov, pred kratkim sem nameščal nov OS pa ni bilo nobenih težav pri namestitvi.
Računalnik:
Asrock nforce matična, A64 3000+, 1GB rama, ATA disk, 420W napajalnik
Ko vklopim računalnik mi napiše "Reboot and select proper Boot device". Ko računalnik resetira mi normalno zboota OS in vse dela brez težav.
V čem je problem? V biosu imam vse nastavljeno kot je treba, disk ne spušča kakšnih čudnih zvokov, pred kratkim sem nameščal nov OS pa ni bilo nobenih težav pri namestitvi.
Računalnik:
Asrock nforce matična, A64 3000+, 1GB rama, ATA disk, 420W napajalnik
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vsaka Windows inštalacija zmrzne takoj na začetkuOddelek: Pomoč in nasveti | 5226 (4691) | l0g1t3ch |
» | Zmrzovanje računalnika zaradi torrentovOddelek: Pomoč in nasveti | 1388 (933) | Neo32 |
» | Računalnik zmrzne ko se naložit linux/windowsOddelek: Pomoč in nasveti | 946 (782) | markkram |
» | Problem z odpiranjem spletnih strani, setup datotekami...Oddelek: Pomoč in nasveti | 3433 (3222) | Tac20 |
» | Problem z nastavitvijo windowsovOddelek: Pomoč in nasveti | 1461 (1226) | Murcy |