» »

tipkovnica

tipkovnica

hlodek ::

Potrebujem novo tipkovnico. Namen je tipkanje v wordu, mora imeti pa tudi dober odziv za Wolfensteinea in druge streljačine. Ne rabim raznih internet gumbov in podobnega. Rabim samo zelo trpežno in odzivno tipkovnico. Hvala vam že vnaprej za odgovore.

connan ::

Če jo rabiš pretežno za igre ti lahko prodam mojo brezhibno tipkovnico Cherry G83 SLO PS/2. Po moje je zelo trpežna in primerna za streljačine.

Ponudi ceno. OK!

MAIL

hlodek ::

Ne hvala, točno to imam trenutno. 3 te tipkovnice sem že zamenjal, res so dobre. Ampak po sedmih letih se jim design ni spremenil in dosti boljših je na trgu.

Iščem predvsem tipkovnico, ki rabi manjši pritisk za odziv.

zdravcc ::

Jaz sem si pred kratkim kupil ergoforce 2001 od keytronica, prej pa sem imel cherry-jevo tipkovnico, to novo tipkovnico pa sem kupil tako, da sem v europarku v big bangu cisto slucajno zacel tipkati po eni od tipkovnic, predvsem zaradi radovednosti in me je ocarala na prvi dotik, zame je ta tipkovnica najboljsa sploh kar sem jih kdaj probal, ima pa razlicno raporejeno silo za pritisk, je pa dovolj rahla, da tudi pri tisti tipki ki je najtrsa potrebna dosti manjsa sila kot pri cherry-jevi pa na tej tipkovnici se še nisem zmotil da bi pritisnil narobe tipko, ker ma tipke zlo dobro locene, ceprav niso prevec narazen. Stane pa okoli 8k sit.

Han ::

Cherry G83 je podn od tipkovnice. Tipke se zatikajo, so trde, pa še draga je.

Keytronic je povsem druga pesem. KT2001 ErgoForce je primerna predvsem za 10-prstno pisanje, za igre in občasno pisanje pa sta zelo dobri KT900 ali KT1000, ki sta še malo cenejši. Tale firma ima KT2001 najceneje pri nas.

Area_51 ::

:)) Chery G83 je prava stvar od tipkovnice. Tipke so cele celo večnost, ni nobenih vijakov za jo odpret, pa še lep in hiter občutek jo je uporabljati. Gadna je tudi za razne modifikacije...:)
Area 51

username ::

a je kdo že sprobal tipkovnico BTC9000 multimedia (ali nekaj takega). stane okoli 3500-4500 SIT in v trgovini mi je bil občutek tipkanja všeč (ampak ni bila na kak računalnik priklopljena). ima kdo to doma?

viper ::

kt2001 toplo priporocam... tudi dokaj trpezna ... enkrat sem uzgal po njej s polnim susom (skor roko zlomu .. :/ ) pa se vedno dela. edino crka L me je takrat mal zajebavala par dni, pol sem jo pa narazen vzel, pogledal not, pa nic nisem nasel, pa zasraufam nazaj skup, pa je delala OK. krneki.

heheh ti kr kup keytronic kt2001. ne mores zgresit. in ne bo ti zal.

lp
I've got spinning wheels, baby! Heck let's do this!

CaqKa ::

jaz mam g80 pa mi ziher ni žal tistih 13ksit. kdor se ima rad si bo kupil dobro tipkovnico, miško in monitor. to so stvari s kateremi si vedno v stiku in morejo biti najboljše kvalitete...
aja razne ergo variante... rajši kupite obično tipkovnico pa zraven tiste penaste podlogice ki jih imajo v bigbangu. obstajajo tudi za miši.
pa naj proba kdo rečt da se g80 zatika pa mu osebno vrat zavijem!>:D

Area_51 ::

:)) Imam pa še eno rezervno- multimedija pa je stala okrog 5.600SIT pred dvema mescoma. Ampak še ni bila na predelavi-šoda jo je.:)
Area 51


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Das Keyboard II

Oddelek: Novice / Ostale najave
455759 (4542) OrlyTM
»

Dobra tipkovnica?

Oddelek: Kaj kupiti
363017 (2487) kuglvinkl
»

Kje prodajajo kvalitetne tipkovnice? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
556866 (5646) Jan987
»

Keytornic LT Designer keyboard

Oddelek: Kaj kupiti
421823 (1172) kuglvinkl
»

katero tipkovnico ?

Oddelek: Kaj kupiti
311479 (1160) levvvis

Več podobnih tem