Forum » Pomoč in nasveti » rac. zvocniki in pc kista
rac. zvocniki in pc kista
gorenc ::
hoj! nekaj me zanima. prostorska omejenost me sili v postavitev globokotonca (44W) cisto zraven PC ohisja. stvar ni magnetno zascitena in ne vem ali lahko kaj skoduje trdemu disku?
.:joco:. ::
Aha, pa tko povej.
Probaj, pa boš vidu. Al pa mogoče preberi navodila od zvočnikov, mogoče kaj piše.
Jst sem mel en zvočnik (ma je bil velik) zraven računala skoraj eno leto, pa mu ni nič falilo. Mel sem ga pa zraven računala, ker sem vedu, da ga ni dobro met zraven ekrana.
Ampak to delaš na lastno odgovornost.
Probaj, pa boš vidu. Al pa mogoče preberi navodila od zvočnikov, mogoče kaj piše.
Jst sem mel en zvočnik (ma je bil velik) zraven računala skoraj eno leto, pa mu ni nič falilo. Mel sem ga pa zraven računala, ker sem vedu, da ga ni dobro met zraven ekrana.
Ampak to delaš na lastno odgovornost.
"Is science true?"
You don't get it.
Science is the process of trying to find out what's true.
You don't get it.
Science is the process of trying to find out what's true.
stromar ::
mislim da nebi smelo bit problemov, saj je računalniško ohišje železno in ne prepušča magnetnega privlaka (noter ne bo vpliva magneta)
LunKi ::
Jst sm ga mel pod mizo pa 1m stran od kompa pa sm monitor zjebu oz. so lahko še drugi dejavniki. Zadeva je taka, včasih sm ga prseku pa se je normalno slika full tresla sam pol sm po uporabi spet ugasnu pa pržgal da se degaussa. Prej se mi je en 15" sonyjev monitor zjebu tako da je bla slika vijolčna pa ni bla ostra pa to, u glavnm suckal je, ampak takrat še nism mel zvočnika pol sm pa dubu nov monitor 17" od sonyja isto ene 5 let al pa več star pa zvočnik in mi je čez ene 10 mescev začel jebat, ampak ok pol sm dal stran pa je blo ql. Ne vem zakaj se mi je prejšn pokvaru?
Aja mel sm ga pa tud pod tvjem sam je pa tv ene 10 let star in je bla slika kar zelena oz. so se barve čist pomešale. Ampak zdj ga nimam več in je ql, pa si bom po mojem kupu megaworks 510d
Aja mel sm ga pa tud pod tvjem sam je pa tv ene 10 let star in je bla slika kar zelena oz. so se barve čist pomešale. Ampak zdj ga nimam več in je ql, pa si bom po mojem kupu megaworks 510d
stromar ::
slika se ti trese verjetno zaradi halogenske svetilke če jo imaš v bljižini ali kakšne druge naprave ki ima nezaščiten tansformator pred magnetnim valovanjem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z novim monitorjemOddelek: Zvok in slika | 736 (556) | Zhiggy |
» | Idiot dneva... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6158 (3485) | Pyr0Beast |
» | popravilo TV ja ???Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1137 (1080) | iNN |
» | Monitor Samsung SM 1200NF par klasičnih vprašanj o sami namestitviOddelek: Strojna oprema | 1404 (1046) | glinik |
» | AC3Oddelek: Programska oprema | 1643 (1351) | The B |