Forum » Operacijski sistemi » install z enega OEM XP cdja z dvemi passi?
install z enega OEM XP cdja z dvemi passi?
JohanP ::
Verjetno se ne dogaja samo nam - original XP Pro cdje, ki so prišli skupaj s prenosnikom je taščica po mojem nasvetu "Te cdje dobro spravite in nikomur ne dajajte" pred leti spravila tako dobro, da jih zdaj noben ne najde. Prenosnik po letih zlorab kliče po sveži instalaciji. Zadaj na prenosniku je nalepka s kodo za XP pro. Prenosnik je HP. Prenosnik nima HP_restore particije na disku.
Zanima me ali lahko z uporabo drugega original XP Pro OEM cdja, ki ima svojo kodo, inštaliram na ta prenosnik svežo inštalacijo s kodo od prenosnika?
Zanima me ali lahko z uporabo drugega original XP Pro OEM cdja, ki ima svojo kodo, inštaliram na ta prenosnik svežo inštalacijo s kodo od prenosnika?
- spremenil: JohanP ()
Pyr0Beast ::
Da lahko.
Na medmrezju se tudi najde XP cd, na kateremu ne rabis vnasati kljuca ce je prenosnik od HP-ja ali Compaq-a z licenco.
Na medmrezju se tudi najde XP cd, na kateremu ne rabis vnasati kljuca ce je prenosnik od HP-ja ali Compaq-a z licenco.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 8, disk odpovedal, kako formatirati?Oddelek: Operacijski sistemi | 1928 (1791) | Hayabusa |
» | Se še dobijo kje windowsi XP?Oddelek: Programska oprema | 3502 (2384) | zee |
» | Siol akcija - Dell 500 za 1 EUR (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 33087 (10150) | zuz3k |
» | Win XP re-installOddelek: Operacijski sistemi | 2285 (1859) | Jakka |
» | Instalacija XP ne najde diskaOddelek: Operacijski sistemi | 6020 (4883) | fredyjetle |