Forum » Loža » Speedwave 11 ???
Speedwave 11 ???
Tammih ::
Zdravo...
Jutr so razprodaje in imel sem namen kupiti v Intersportu Elan Speedwave 11... Intersport zagotavlja, da so to smuči, ki so enake Speedwave 10, le da so za njihovo trgovino druge oznake... Na določenih forumih sem pa prebral, da so to veliko slabše smuči od Speedwave 10!?
Poleg tega so smuči v celoti zelene, torej so (danes ugotovil) model 2006/07, prodajalec mi jih je predstavil kot lanske?! Zdaj pa res ne vem več...
Morda ima kdo kake izkušnje z Intersportovimi Speedwave modeli (9,11,13)
Lepo prosim za čim hitrejše odgovore...
Hvala
Jutr so razprodaje in imel sem namen kupiti v Intersportu Elan Speedwave 11... Intersport zagotavlja, da so to smuči, ki so enake Speedwave 10, le da so za njihovo trgovino druge oznake... Na določenih forumih sem pa prebral, da so to veliko slabše smuči od Speedwave 10!?
Poleg tega so smuči v celoti zelene, torej so (danes ugotovil) model 2006/07, prodajalec mi jih je predstavil kot lanske?! Zdaj pa res ne vem več...
Morda ima kdo kake izkušnje z Intersportovimi Speedwave modeli (9,11,13)
Lepo prosim za čim hitrejše odgovore...
Hvala
Invictus ::
Lihe cifre so stari (prvi) modeli. Bogve kje jih je dobil Intersport.
Če nisi prav dober smučar in če je ugodna cena -> kupi. Drugače ne. Prva generacija speedwave je bila bolj zanič.
LP I.
Če nisi prav dober smučar in če je ugodna cena -> kupi. Drugače ne. Prva generacija speedwave je bila bolj zanič.
LP I.
Tammih ::
No, sm tolk, če bo kdo bral ,da ne bo napačnih informacij dobil (Lihe številke niso stari modeli, saj vsako leto pridejo na trg obnovljene speedwave 9, 11, 13)... Speedwave 9 in 11 so smuči, ki so enake Speedwave 8 in 10, razlika je le v oznaki, vezeh ter poslikavi... Intersport namreč prodaja ta dva modela pod drugim imenom, je pa res, da so na smuči montirane malenkost slabše (še vedno odlične) vezi...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup smuči za rekreativca (strani: 1 2 )Oddelek: Šport | 22890 (10700) | G_mAn |
» | smuči za začetnikaOddelek: Loža | 5262 (5014) | PacificBlue |
» | Kakšne smuče kupiti?Oddelek: Loža | 2633 (2536) | amigo_no1 |
» | ELAN SpeedWaveOddelek: Loža | 4944 (4760) | TheClimber |
» | katere nove smuči?Oddelek: Loža | 17024 (11494) | schurda |