Forum » Pomoč in nasveti » Kateri converter uporabiti za mpeg-4 file format da mi ga bo bralo na PC-ju!
Kateri converter uporabiti za mpeg-4 file format da mi ga bo bralo na PC-ju!
Jankolovski ::
LP
Kateri converter uporabiti za mpeg-4 file format, namreč snemal sem new year party z Omnio, in hočem da je čim bolša kvaliteta zvoka in slike in da mi ga bo bralo na PC-ju seveda!
Namreč VLC ga bere samo zvoka ni!!!! Drugi playerji kot so media player, BS player, qick time, dvix player ne berejo tega formata!
Codece mam nove tko da to ne more bit problem!
Hvala za razumevanje
Kateri converter uporabiti za mpeg-4 file format, namreč snemal sem new year party z Omnio, in hočem da je čim bolša kvaliteta zvoka in slike in da mi ga bo bralo na PC-ju seveda!
Namreč VLC ga bere samo zvoka ni!!!! Drugi playerji kot so media player, BS player, qick time, dvix player ne berejo tega formata!
Codece mam nove tko da to ne more bit problem!
Hvala za razumevanje
Jankolovski ::
Sm ze najdu en coverter in sicer Format Factory, sam je zihr še kksn k je še bolši-prosim za nasvet!
Zdej mi pa dela zvok k sm convertal, ti r5r pa take komentarje raj obdrži zase če ne mislš kej pamtnejšega napisat, vklopit zvočnike -lol!
Zdej mi pa dela zvok k sm convertal, ti r5r pa take komentarje raj obdrži zase če ne mislš kej pamtnejšega napisat, vklopit zvočnike -lol!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [problem] zvočna karticaOddelek: Strojna oprema | 1016 (951) | Veron |
» | Glas iz zvočnikov !?Oddelek: Zvok in slika | 1102 (937) | Bellzmet |
» | Internet Explorer je bil v letu 2006 ranljiv 284 dniOddelek: Novice / Varnost | 4296 (2856) | darkolord |
» | Šeranje zvoka preko mrežeOddelek: Zvok in slika | 1762 (1594) | SasoS |
» | Pokanje pri zagonu in zaustavitviOddelek: Pomoč in nasveti | 1351 (947) | SmiLeY (SLO) |