Forum » Operacijski sistemi » vista ne zazna xp
vista ne zazna xp
Schranzman ::
Pozdrav vsem
iščem, guglam, surfam, pa na najdem nikjer ;D
zanima me, kako za vraga naštimam domače omrežje na Visti, doma imamo 5 računalnikov, na vseh so XP-ji gor, in so med seboj povezani preko ruterja vsi imajo skupno rabo, vse deluje kot mora. Na mojem računalniku, ki imam na novo inštalirano windows visto ultimate pa mi nikakor ne uspe najti drugega domačega računalnika. MSHOME) je naštiman na vseh. Ko kliknem "omrežje na namizju" se mi samo moj računalnik izpiše ostalih 5 pa ne pokaže...
Tudi če nastavim IP na samodejno ali ročno mi ne uspe.
V skupni rabi imam naštiman moj zunanji disk 500gb.
Prilagam sliko "središče za omrežje in skupno rabo"
Na guglu sem našel tudi da morm odpreti neke porte in sem jih odprl.
Mi lahko kdo kako pomaga :D
Lp, David.
iščem, guglam, surfam, pa na najdem nikjer ;D
zanima me, kako za vraga naštimam domače omrežje na Visti, doma imamo 5 računalnikov, na vseh so XP-ji gor, in so med seboj povezani preko ruterja vsi imajo skupno rabo, vse deluje kot mora. Na mojem računalniku, ki imam na novo inštalirano windows visto ultimate pa mi nikakor ne uspe najti drugega domačega računalnika. MSHOME) je naštiman na vseh. Ko kliknem "omrežje na namizju" se mi samo moj računalnik izpiše ostalih 5 pa ne pokaže...
Tudi če nastavim IP na samodejno ali ročno mi ne uspe.
V skupni rabi imam naštiman moj zunanji disk 500gb.
Prilagam sliko "središče za omrežje in skupno rabo"
Na guglu sem našel tudi da morm odpreti neke porte in sem jih odprl.
Mi lahko kdo kako pomaga :D
Lp, David.
Asus M3A32-mvp deluxe,Phenom II x3-720be@3.4ghz,HD 4850,4gb HyperX/1066mhz
Schranzman ::
Probal sem naštimati pod Workgroup na vseh kompih, potem sem probal tole http://pc-technic.blogspot.com/2008/09/..., in še mnogo drugih linkov....potem sem probal z opcijo domena, kao da uporablam domeno, mi ne gre naprej se ustavi ker je preprosto nimam.
Imam Eset smart security antivirus na vseh račulanikih.
Uh ja... help
Imam Eset smart security antivirus na vseh račulanikih.
Uh ja... help
Asus M3A32-mvp deluxe,Phenom II x3-720be@3.4ghz,HD 4850,4gb HyperX/1066mhz
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako dodati mrežni tiskalnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3799 (1017) | Han |
» | MrežaOddelek: Pomoč in nasveti | 2060 (1679) | Invictus |
» | ? printanje in wireless povezavaOddelek: Omrežja in internet | 3350 (2975) | Mati |
» | Povezava 2 Rač. preko switchaOddelek: Programska oprema | 1832 (1520) | nimus |
» | Lan med win 2k inwin 98se (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5223 (4459) | Klemenn |