» »

MSI P45 Platinum

MSI P45 Platinum

sebi7 ::

Zanima me vaše mnenje o tej plati! Na njem bi imel quada Q9450! Zanima me še kaj mislite kera plata je boljša tale ali pa Asus P5Q PRO ?

Hvala za odgovore in lep pozdrav

ModriN96 ::

LP!

Sam si lastim p5q pro in morm rečt da sm ful zadovol z njo. Stabilna plata, odzivna, dobra za navijat, bios mi je všeč ker je enastavn in pregldn. Že s p35 sem biu zadovolen, s to sem pa še bol.

Tko da boš omenjen proc na tej plati komot dobr navil in iskoristil njegov ponetcial.

Za msi ti bo pa kdo drug vedu povedat.

Galaxy ::

Tudi jaz imam P5Q PRO, skoraj ni vdropa, deluje super in stabilno! Priporočam :)

Če se ti gre pač za standardno domačo uporabo kompa je skor vsen kero plato uzameš ker sta obedve dobre in stabilna.

Če se boš pa lotu navijanja pa gelj da ma plata k jo boš pač nabavu čim večje število kondenzatorjev ob procesorju. Več ko jih je bolšo stabilnost toka boš meu in bolši oc bo.

Meizu ::

Sam ni to edino kar je treba gledat. Treba je gledat še hlajenje kar je tudi pomembno. Pa koliko fazno napajanje je.

S tem kondenzatorjem sem ravno na to ciljal. Asuska je kar se tega tiče bolša od msi-ja.

Asuska ma 8 fazn napajanje msi pa 5.

FrancBula ::

msi je po mojih izkušnjah hladnejša, asuska pa boljša na navit
GA-P35-DS3(rev. 1.0) ; E5200@3.75GHz ; Palit Radeon 4850 ; LC8650 Ozeanos

Kakorkol je sta obe dobre in nebi ne z eno in ne z drugo narobe naredu. Delale bota obe super ;)

msi je po mojih izkušnjah hladnejša, asuska pa boljša na navit

Mam fsb na 450 trenutno in mi je nbridge na asuski p5q-e tko hladen, da topline sploh čutit ni.

FrancBula ::

uuuo res dobr. in kaj kaže HWmonitor?
GA-P35-DS3(rev. 1.0) ; E5200@3.75GHz ; Palit Radeon 4850 ; LC8650 Ozeanos

TOP ::

Ma tle ni debate vzemi ASUS imel sem prej MSI sami problemi glede kompaktibilnost z rami

uuuo res dobr. in kaj kaže HWmonitor?

KAj bi moral kazat... Hladno imam. Razliko med prejšnjo plato (Asus P5KC) in zdajšnjo pa že občutim. In je hladna ko zmaj.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

razlike v voltaži... (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
764701 (3565) Pyr0Beast
»

Best buy

Oddelek: Kaj kupiti
141341 (948) tilinho20
»