Forum » Programska oprema » autoCad
autoCad
liti ::
HEj! Mene pa zanima, kje bi lahko dobila program AutoCad. In sicer za Visto. Dobila sem ga ze za XP, ampak mi ga vista ne prepozna oz. ima tezave z zdruzljivostjo. Mi lahko tudi kdo svetuje, katera verzija bi bila najboljsa za srednje sole ( gradbeni tehnik). Prosim za pomoč!
lp in srecno 2009:)!
lp in srecno 2009:)!
- zaklenil: OmegaBlue ()
Vanadium ::
Pozdravljen/a
Odvisn kaj misiš risat v autocadu. Glede nato, da sem sam končal to šolo za bežigradom in vsak dan v službi uporabljam autocad je za kako nezahtevno 2d risanje (tlorisi in prerezi bajt, kaka mala cestica bo zadost že 2004 LT) vse kasnejše verzije delajo tko tko. Sam imam najboljše izkušnje z 2004 verzijo pa do ene 2008 verzijo. Te 2009 so pa mi tko tko, počasne in glomazne so in jih moraš pač met ker starejše verzije ne odprejo grafiko od novejše. Kar se tiče viste pa bi morali od 2007 acad delat gor vsaj v compatibility modu kakor je franci napisal
L.P.
Odvisn kaj misiš risat v autocadu. Glede nato, da sem sam končal to šolo za bežigradom in vsak dan v službi uporabljam autocad je za kako nezahtevno 2d risanje (tlorisi in prerezi bajt, kaka mala cestica bo zadost že 2004 LT) vse kasnejše verzije delajo tko tko. Sam imam najboljše izkušnje z 2004 verzijo pa do ene 2008 verzijo. Te 2009 so pa mi tko tko, počasne in glomazne so in jih moraš pač met ker starejše verzije ne odprejo grafiko od novejše. Kar se tiče viste pa bi morali od 2007 acad delat gor vsaj v compatibility modu kakor je franci napisal
L.P.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vanadium ()
OmegaBlue ::
Dobi se ga pri proizvajalcu/dobavitelju/štacuni ali v izbraževalni ustanovi, ki ga za šolanje zahteva.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
OmegaBlue ::
tlozej je podal povezavo http://www.basic.si/index.php?menu=menu... , kjer lahko študentje pridobijo licence.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri program za vektorsko risboOddelek: Programska oprema | 3189 (2172) | kamuee |
» | Izšel DraftSight CAD program za LinuxOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7945 (6545) | gruntfürmich |
» | racunalnik za autocadOddelek: Kaj kupiti | 5060 (3931) | dmk |
» | Se v islandskih šolah pričenja prehod na Ubuntu? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 17504 (12986) | Pithlit |
» | AutocadOddelek: Programska oprema | 996 (857) | Xplicit |