Forum » Operacijski sistemi » Win xp repair
Win xp repair
bigbug ::
Pozdravljeni,
Xp-ji so se mi malo selusi. Vstavil sem cd in nastimal boot. V oknu izberem repair in pritisnem enter.Nato me vprasa na kateri sistem se hočem logirati izberem 1 win xp in enter. Nato mi napise c:\windows>, katero komando mu moram sedaj vpisati, da se bodo win popravili?
Hvala
Xp-ji so se mi malo selusi. Vstavil sem cd in nastimal boot. V oknu izberem repair in pritisnem enter.Nato me vprasa na kateri sistem se hočem logirati izberem 1 win xp in enter. Nato mi napise c:\windows>, katero komando mu moram sedaj vpisati, da se bodo win popravili?
Hvala
- premaknil iz Omrežja in internet: jvolk ()
suntrace1 ::
Šel si v Repair Console namesto v nameščanje Windowsov, kjer imaš opcijo da samo popravi inštalirane Windowse.
bigbug ::
Mi ne ponudi moznosti za popravo. ponudi mi samo install in repair "r". Ce grem v install mi ponudi le novo namestitev.
fosil ::
Mogoče nisi šel dovolj naprej?
Mislim da ti možnost za popravljanje ponudi šele takrat, ko naj bi izbral particijo kamor hočeš naložit winse.
Mislim da ti možnost za popravljanje ponudi šele takrat, ko naj bi izbral particijo kamor hočeš naložit winse.
Tako je!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fosil ()
Duhec ::
Za Repair XPjev moraš praktični iti po postopku inštalacije in pri iskanju že obstoječih XPjev ti inštalacija ponudi tudi Repair, če seveda zazna, da nekaj ni v redu. Drugače gre čez obstoješo in povozi in izbriše praktično vse podatke, kar te seveda predhodno lepo opozori.
Pri Repair pa popravi vse tiste dele sistema, ki so nujni za štart XPjev. Seveda ti padejo vsi service packi in posodobitve, programi in podatki pa ostanejo nedotaknjeni.
Pri Repair pa popravi vse tiste dele sistema, ki so nujni za štart XPjev. Seveda ti padejo vsi service packi in posodobitve, programi in podatki pa ostanejo nedotaknjeni.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | lsass.exe - errorOddelek: Operacijski sistemi | 1455 (1304) | seatleon |
» | TeŽava s trdim diskomOddelek: Pomoč in nasveti | 1722 (1365) | bluefish |
» | XP-ji se ne zaženejo - stalno se rebootaOddelek: Pomoč in nasveti | 777 (758) | iMark |
» | Kako obdržati linke do aplikacij, register in ostalo, ko reinštaliraš WinXP???Oddelek: Operacijski sistemi | 1601 (1349) | Lith |
» | Lilo v Win2000Oddelek: Pomoč in nasveti | 1070 (1017) | BogyX |