» »

XP-ji se ne zaženejo - stalno se reboota

XP-ji se ne zaženejo - stalno se reboota

iMark ::

Hi!

Ne vem kaj se je počelo v winsih (baje neki zamrznlo pa so zaključli proces, pol pa so se win. resstartal). In zdj ko se zažene comp, ponudijo xpji možnost zagona, karkoli izberem, vedno se restarta. (Ko izberem zagon, se winsi še mal nalagajo - tista reč teče :D, pol pa vse znova)
Zagnal sm install xp cd, sam ni blo vidne možnosti za popravit os (recovery console že, vndar une možnosti k sam xp-je obnovi/osveži, vsi drugi podatki ostanejo)
Zna kdo pomagat?

bluefish ::

ni ti pokazalo možnosti za Repair? Sicer pa ni takoj v prvem meniju CD-ja.

Vem kje bi morlo bit, sm že večkrt reševal tako, ampak ni bilo te možnosti, samo za ponovno full namestitev (format).
Ma kdo kakšen predlog kaj nrdit?

Nihče?

Matev ::

imel sem enak problem

logging in - in takoj zatem - logging out

zadevo sem uspešno rešil z novo instalacijo sistema

ttommy ::

Meni je enako delalo-nekaj se je z Rami zjebalo.Imel sem 512+256MB.Ko sem vzel 256MB ven,se je normalno zagnal.Nič nisem delal,ko sem jih pa čez par dni dal nazaj,je vse delovalo normalno...
Gamer

Samson ::

Kaksen boot cd (winternals naprimer) in pozenes v command promptu: chkdsk /F /R. Ponavadi resi nastali problem.
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)

DamijanD ::

Jaz sem imel tako sceno zaradi diska... Pač pri loadanju nečesa, kar je bilo pokvarjeno se je sesulo in jovo na novo...

sBOY ::

to se zgodilo tud meni,bojim se da je edina varjanta format,ker se neki popolnoma sesuje, jt sm se jebal kake dve ure in nism rešu nič probaj it po korakih v win če ti pomaga,čene je res najbolš da formatiraš,repair funkcija je škoda k jo win imajo ker mi še ni pomagala nikoli,če zmoreš pridi notr z win98 sistemsko disketo v dos komandni vrstici odstrani ročno windowse in ti bo vsaj neki ostalo.
C:\del windows če ni pod windows sistem vpišeš C:\dir in ti izpiše mape in pol odstraniš pod tako ime kot maš sistem

lp.

Najlepša hvala vsem.
Neki od tega bo zihr pomagalo :) - format :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pomoč - WinXp se ne zažene v normal mode

Oddelek: Pomoč in nasveti
253056 (2791) Tea Time
»

Kok časa se vam bootajo Windows 2000?

Oddelek: Operacijski sistemi
341766 (1419) bastadu
»

Win XP ... kako neboleče(brez "format") posodobit računalo(menjava plate in procesorj

Oddelek: Operacijski sistemi
281814 (1373) borisk
»

Novi (2.41) driverji za NF2 zrusili sistem?

Oddelek: Pomoč in nasveti
321827 (1464) kuglvinkl

Več podobnih tem