Forum » Pomoč in nasveti » napajalna shema-power options v win xp
napajalna shema-power options v win xp
vir ::
V mojem hišnem PCju imam procesor ki mi podpira Speedstep, ki zmanjša porabo energije ( speedstep ) in bi rad v napajalni shemi označil ustrezno opcijo.
Speedstep podpirajo:
-Portable/laptop
-Presentation
-Always on
-Minimal power management
-Max battery
Poleg tega se lahko pri posameznem posebej določa izklop za monitor, disk in standby. (tu bi jaz vse označil newer turn off)
Nagibam se s temu da ima PC čim manjšo porabo, ne bi pa rad da pri tem strojno škodujem PCju (na hardware se sicer ne spoznam najbolje in tud nevem kaj posamezna opcija v ozadju naredi).
Pc uporabljam za internet.
Kaj bi vi izbrali?
Speedstep podpirajo:
-Portable/laptop
-Presentation
-Always on
-Minimal power management
-Max battery
Poleg tega se lahko pri posameznem posebej določa izklop za monitor, disk in standby. (tu bi jaz vse označil newer turn off)
Nagibam se s temu da ima PC čim manjšo porabo, ne bi pa rad da pri tem strojno škodujem PCju (na hardware se sicer ne spoznam najbolje in tud nevem kaj posamezna opcija v ozadju naredi).
Pc uporabljam za internet.
Kaj bi vi izbrali?
- spremenil: vir ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novice iz IntelaOddelek: Novice / Procesorji | 6777 (5079) | Jst |
» | Problem Intel core 2 duoOddelek: Pomoč in nasveti | 986 (821) | blackbfm |
» | Program za spreminjanje frekvenc/voltažeOddelek: Navijanje | 2027 (1886) | jan01 |
» | Prenosnik z intel al amd procesorjem?Oddelek: Kaj kupiti | 2149 (1914) | carpenter |
» | Se da spraviti Pentiuma M 1.5 ghz na manj kot 600 mhzOddelek: Strojna oprema | 2238 (1534) | Damjan Jagar |