Forum » Omrežja in internet » Tezave z routerjem
Tezave z routerjem
matic50 ::
Pozdravljeni!
Mam tezavo z routerjem in sicer ne vem kako bi dodeliu ip naslove,doma mam playstation 3,
ipoda touch,in wind netbook in z nobenim se ne morm povezat(trenutno) je pa zanimiv npr. ce se povezm z plajstajsnom bo meu povezavo dobiu bo ip lahko surfam downloudam filmcke in ostale pizd... z drugimi se tacajt ne morm povezat tud potem ko prekinem povezavo na playstajsnu.Par dni mors pocakat pol da se lahk spet poveze lol v glavnem rabm pomoc kako bi nastimu da bi dodeliu ipje vsem da bi se povezu k bi se mi dvignu kur...
Ce vklopm dhc server dobi naprava ip sam ne morem potem brskat po netu tko da bi prosu za profesionalno pomoc pa nism neki network expert tko da piste men noobu prjazno:P
moj router: http://www.ciao.co.uk/Edimax_EW_7209APg...
evo se slike kako mam nastiman
Help please
Mam tezavo z routerjem in sicer ne vem kako bi dodeliu ip naslove,doma mam playstation 3,
ipoda touch,in wind netbook in z nobenim se ne morm povezat(trenutno) je pa zanimiv npr. ce se povezm z plajstajsnom bo meu povezavo dobiu bo ip lahko surfam downloudam filmcke in ostale pizd... z drugimi se tacajt ne morm povezat tud potem ko prekinem povezavo na playstajsnu.Par dni mors pocakat pol da se lahk spet poveze lol v glavnem rabm pomoc kako bi nastimu da bi dodeliu ipje vsem da bi se povezu k bi se mi dvignu kur...
Ce vklopm dhc server dobi naprava ip sam ne morem potem brskat po netu tko da bi prosu za profesionalno pomoc pa nism neki network expert tko da piste men noobu prjazno:P
moj router: http://www.ciao.co.uk/Edimax_EW_7209APg...
evo se slike kako mam nastiman
Help please
RoMar ::
1. Router skonfiguriraj tako da bo on vzpostavljal povezavo na internet. Kako? Odvisno od tvojega providerja. Bodi pozoren na DNS strežnike!
2. Vklopi si DHCP
3. Dostopaj do interneta iz vseh naprav hkrati. Mora delati, ni boga da ne bi!
lp, R.
2. Vklopi si DHCP
3. Dostopaj do interneta iz vseh naprav hkrati. Mora delati, ni boga da ne bi!
lp, R.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: RoMar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokažite svoje namizje! (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 220338 (48657) | nergac |
» | Prodaja lego kock in drugih igrač :) mnenjeOddelek: Loža | 6772 (5508) | opeter |
» | Modificiranje zunanjega diskaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 917 (779) | ladoslo |
» | Prenosnik Lenovo 3000 n500 tezavaOddelek: Strojna oprema | 7993 (4988) | mare87 |
» | USB detekcija - problem z Western Digital My Book Premium EditionOddelek: Strojna oprema | 1927 (1695) | slitkx |