Forum » Pomoč in nasveti » star rečunalnik
star rečunalnik
d0nd3vil ::
Za novoletno zabavo potrebujem racunalnik za glasbo in ne bi rad da se novi laptop unici, zato sem se odločil da pogledam kako je kaj s staro škatlo, ki ni bla v uporabi že 2 leti.
priklopim vse kot je treba, prižgem in čakam.. računalnik se zažene, slišati je ventilatorje na zaslonu pa samo črna slika.. lučka na zaslonu utripa.. računalnik nič ne zapiska:S
ve mogoče gdo kaj je narobe?
priklopim vse kot je treba, prižgem in čakam.. računalnik se zažene, slišati je ventilatorje na zaslonu pa samo črna slika.. lučka na zaslonu utripa.. računalnik nič ne zapiska:S
ve mogoče gdo kaj je narobe?
pharaon ::
Bodi bolj podroben pri opisu problema, če hočeš, da ti bo kdo pomagal..
Za kakšen računalnik se gre točno, komponente...a grafična je delujoča?
Za kakšen računalnik se gre točno, komponente...a grafična je delujoča?
karafeka ::
Daj vse kartice ven, noter pusti samo grafično kartico, procesor in eno palco rama.
Preveri malo procesor, če je v redu montiran. Morda ga vzami ven, malo spihaj in daj nazaj.
Če niso krive te stvari, potem je šla verjetno plata po gobe.
Preveri malo procesor, če je v redu montiran. Morda ga vzami ven, malo spihaj in daj nazaj.
Če niso krive te stvari, potem je šla verjetno plata po gobe.
Blinder ::
Se ne tudi napajalniki potencialno pokvarijo, če več časa počivajo?
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
dobil sem drugi racunalnik.. imam na naslednji problem..
miska in tipkovnica mi v windowsih ne delata, u biosu mi tipkovnica dela..
ve gdo kako se da to odpravit?
miska in tipkovnica mi v windowsih ne delata, u biosu mi tipkovnica dela..
ve gdo kako se da to odpravit?
marsovcek ::
USB tipkovnica in miš? Poskusi priklopiti "staro" varianto tipkovnice, na PS/2. Skorajda mora delovati.
ta problem sem odpravil.. Zdaj mam pa naslednjega.. ker nimam cd-jev z gonilniki sem z interneta downloadal program driver genius.. scanam, mi dobi drivere, jih downloadam, instaliram in restartam racunalnik, vendar pa zvok se vedno en deluje, ko scrolam stran v mozili stran en tece gladko ampak steka..:S
miska in tipkovnica sta zaceli delovati sami od sebe po 5x resetiranju:D
je mogoce razlog za nedelujoc zvok xp sp3? zdaj sem poskusil driverje posodobit se z driver magicianom pa se vedno ne dela:(
je mogoce razlog za nedelujoc zvok xp sp3? zdaj sem poskusil driverje posodobit se z driver magicianom pa se vedno ne dela:(
karafeka ::
ta problem sem odpravil.. Zdaj mam pa naslednjega.. ker nimam cd-jev z gonilniki sem z interneta downloadal program driver genius.. scanam, mi dobi drivere, jih downloadam, instaliram in restartam racunalnik, vendar pa zvok se vedno en deluje, ko scrolam stran v mozili stran en tece gladko ampak steka..:S
A sploh nimaš zvoka, ali pa ti zvok šteka, ko pregleduješ stran v mozilli ???
Če je prvo, poglejv device manager(če vista to še ima ;)), če ti je prepoznalo zvočno oz. če je omogočena. Če je drugo, je problem verjetno kje drugje. Mogoče v grafični. Preveri tudo to.
bluefish ::
blueFish ali mi lahko citiraš d0nd3vil-ovo razlago?
se oproščam, sem prebral le drugi del razlage in sem menil, da se tvoje vprašanje nanaša na tisti del.
Mea culpa.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 8.1 TEŽAVA! Po namestitvi driverjev 14.4 ne dela miška, tipkovnica in monitoOddelek: Pomoč in nasveti | 2347 (2074) | spirit |
» | USB ključa ne prepozna samo na mojem računalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 941 (834) | crtomirv |
» | Prenosnik Lenovo 3000 n500 tezavaOddelek: Strojna oprema | 8033 (5028) | mare87 |
» | Program za pregled temperatureOddelek: Programska oprema | 2352 (2001) | d0nd3vil |
» | [Windows][2000] slovenska lokalizacijaOddelek: Operacijski sistemi | 1440 (1313) | ToniT |