Forum » Strojna oprema » 4pin podaljšek za napajalnik
4pin podaljšek za napajalnik
axee ::
Kje bi se dalo to dobit?? Ne upam si sam modificirat in kombinirat iz starih napajalnikov.
Upam da gdo najde, jaz nikjer.
Hvala
Upam da gdo najde, jaz nikjer.
Hvala
- spremenil: axee ()
Opkow ::
To mislis za dodatno napajanje na maticno plosco? 2 crni in 2 rumeni zici?
Jaz sem jo dobil v BigBangu. Je pa res, da je bilo to ene 2 leti nazaj. :]
Jaz sem jo dobil v BigBangu. Je pa res, da je bilo to ene 2 leti nazaj. :]
Mja, prekratkega mam da ga za matično ploščo pelm...nazadnje ko sem biu v bigbangu niso imel skoraj nič za notranjost račnalnika, še sata kable ne. Katerga big banga misliš?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: axee ()
Opkow ::
Je prakticno v centru Ljubljane. Zraven hotela Lev.
V blizini imas cel kup avtobusov (1, 3, 5, 8, ...). 10 min hoje stran imas glavno avtobusno in zeleznisko postajo.
//add
map
TechTrade je za "ovinkasto" bajto na Tivolski in Gosposvetski cesti.
V blizini imas cel kup avtobusov (1, 3, 5, 8, ...). 10 min hoje stran imas glavno avtobusno in zeleznisko postajo.
//add
map
TechTrade je za "ovinkasto" bajto na Tivolski in Gosposvetski cesti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Opkow ()
Aja TO je tech trade No sj to je pa par minut stran od mene, hvala za odgovor, bom šev pogledat.
No super! Tole ni fajn da prklučm na isto linijo kot pekač, 4 diske in fan controler? Zakaj sploh služi ta 4pin priključek?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč pri napajalniku!Oddelek: Kaj kupiti | 983 (864) | Residue |
» | Koaks kabel podaljšekOddelek: Omrežja in internet | 3053 (2512) | radmannsdorf |
» | Genius 5.1 sw home theater - leseni -kje kupitiOddelek: Zvok in slika | 2085 (1303) | mat3 |
» | Kje kupit tak kabel za MIDI?Oddelek: Zvok in slika | 1003 (901) | Bluechriss |
» | Kje do Molex Konektorjev v SLO?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2741 (2397) | Blup |