Forum » Elektrotehnika in elektronika » iščem stikalo z 12 vtičnicami
iščem stikalo z 12 vtičnicami
JesusChrist ::
Kot že naslov pove me zanima sledeče: Kje se da dobiti stikalo/razdelilec z 12 vtičnicami izhoda 220V, kjer mora NUJNO vsaka vtičnica imeti svoje stikalo. Hvala za odgovore že vnaprej.
LP,
ninjeti
LP,
ninjeti
- spremenil: JesusChrist ()
Spajky ::
po moje edino, da sam napraviš kaj takega na eni "letvi" ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
misek ::
Nekoč sem nekaj takega že videl. Zadeva je bila v obliki škatle, ki si jo npr. dal pod monitor. Spredaj so bila stikala, zadaj vtičnice. Definitivno obstaja... Sam kje bi to imeli?
Pyr0Beast ::
2x6, 1x12 IMO nemogoce ...
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
BendeR ::
Sam si narediš. Parapetni kanal in za vsako vtičnico svojo stikalo. To smo mi delali v eni šoli.
:=)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BendeR ()
JesusChrist ::
to 100% obstaja ker sem ga že videl. milica nekaj podobnega, vendar z 12 priključki. hvala.
Lynx ::
daš pa dva skupaj in is prvega potegneš kable drugega? sicer sm mel isti problem pa sm ga rešo z DIY vtičnico sam da jih mam jz 16 kupi dve pa zveži skupaj, sam ne se špilat k je not 220V moreš vse kable zaščitit + ozebljitev potegnat.. faza + nula in rumeno-zelena ozemljitev
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Elektricna poraba naprav , elektricna stikala in podobna vprasanjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4016 (2106) | radoha62 |
» | Vezava vtičnic (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 22743 (9253) | tony1 |
» | Faza in nula iz ločenih kablovOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 9820 (8225) | BorutK-73 |
» | Me je električar nategnil?Oddelek: Loža | 12042 (10565) | johnnyyy |
» | Računalnik se ne prižge - težave z elektriko (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5543 (4791) | Bostyan007 |