Forum » Izdelava spletišč » Upload spletne strani
Upload spletne strani
arc-x ::
Zanima me, kam lahko brezplačno uploadam mojo izdelano stran, ali obstaja kakšna dobra stran?
Torej, vse sem izvozil v HTML obliko, zdaj pa me zanima kako bi jaz to stran vzpostavil...
Hvala za pomoč
Torej, vse sem izvozil v HTML obliko, zdaj pa me zanima kako bi jaz to stran vzpostavil...
Hvala za pomoč
grgo69 ::
V mapo, ki je določena za html datoteke, preneseš htm datoteko. Povežeš pa se z programom za prenos prekpo ftp-ja. Filezilla ali Internet Explorer
JohnyBallony ::
@arc-x: A si ti mogoče mislil kje bi lahko dobil brezplačno gostovanje, da bo tvoja internetna stran online?
Ja, to je bil moj problem... ampak je že rešen
trenutno mislim, da sem na pravi poti, da jo spravim online.
Mam pa eno drugo vprašanje: kaj pomeni omejitev mesečnega prenosa podatkov ? Ali to pove, koliko lahko prenesejo ostali z moje strani ali kaj?
LP
Mam pa eno drugo vprašanje: kaj pomeni omejitev mesečnega prenosa podatkov ? Ali to pove, koliko lahko prenesejo ostali z moje strani ali kaj?
LP
omejitev mesečnega prenosa podatkov - tvoja spletna stran je sestavljena iz datotek, te pa imajo neko velikost npr. vse skupaj 10 MB. Kot na računalniku, ista stvar. Prenos podatkov oz. tvoje spletne strani iz strežnika na uporabnikov računalnik (brskalnik) je promet podatkov. Če npr. 100 ljudi pogleda tvojo stran v celoti, pomeni, da so s strežnika (za tvoj account) prenesli okrog 100 MB podatkov -> in v kolikor je za tvoj accoun omejitev 100 MB pomeni, da si dosegel upper limit in najverjetne podatki oz. tvoja spletna stran ne bo več dosegljiva (odvisno od nastavitev na strežniku - stvar administratorja). tako nekako...
Hvala, to me je zanimalo.
Ne vem, če so povezave dovoljene, ampak bi vam rad pokazal moj izdelek da ga ocenite.
Torej, če se zanimate za design (v arhitekturi), si oglejte mojo prvo spletno stran: http://square.slointer.net/
Opozarjam vas, da to ni običajna spletna stran; prilagojena je za zaslone z veliko ločljivostjo in za hiter prenos podatkov. Tudi design je poseben, stran pa ima zaradi mojega neznanja določene slabosti.
Ne vem, če so povezave dovoljene, ampak bi vam rad pokazal moj izdelek da ga ocenite.
Torej, če se zanimate za design (v arhitekturi), si oglejte mojo prvo spletno stran: http://square.slointer.net/
Opozarjam vas, da to ni običajna spletna stran; prilagojena je za zaslone z veliko ločljivostjo in za hiter prenos podatkov. Tudi design je poseben, stran pa ima zaradi mojega neznanja določene slabosti.
v redu je, a vendar moral boš poštimati charset (šumniki so problem) in pa novice na desni strani so precej slabo vidne, mogoče jih lahko narediš temnejše.
sicer pa kul :)
sicer pa kul :)
HardFu ::
Vstopne strani najedajo, pristop je sicer zanimiv a uporaben natanko enkrat, naslednjic se mi ne bo dalo iskat kje sploh najdem kaj.
Za sumnike v izvorni kodi spremeni iz charset=iso-8859-1 v charset=utf-8 (v glavi), pa bo
LP
Za sumnike v izvorni kodi spremeni iz charset=iso-8859-1 v charset=utf-8 (v glavi), pa bo
LP
http://codeable.io
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ! | Za vse, ki rabite dober webspace PHP, CGI, ipd (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Izdelava spletišč | 322335 (45627) | hariscorale |
| » | izdelava spletne strani, nasveti (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 20250 (14066) | Netrunner |
| » | Host za stranOddelek: Izdelava spletišč | 1110 (915) | Jerry000 |
| » | Mobitel UMTS Internetni dostop NATEG^2Oddelek: Mobilne tehnologije | 6783 (4916) | UNIVERZUM |
| » | gostovanje Hitrost 100Oddelek: Izdelava spletišč | 1416 (1416) | MS_Y |