Forum » Pomoč in nasveti » Lenovo sl500 mobitel
Lenovo sl500 mobitel
lipovgaj ::
Dobil sem na servis prenosnik lenovo sl500 iz mobitela, ki ima vgrajeno mrezno kartico za mobiteloiv internet. Nalozen je windows vista home basic. Nikakor nemorem instalirat program kateri omogoca povezavo z mobitelovim omrezjem! A ima kdo idejo kater program je to in kako ga instalirat da bo delovalo? Program se imenuje Access Connections katerega sem dol pobral iz lenovo.com in pri zagonu programa mi napise invalid platform. Kaj se da tu naredit???
Funstorybro ::
Lej jst sem dubu en CD zraven pa je gor samo wireless pa ta PDF in to je to driverju drugih pa ni.
bf4ed ::
iMitja najprej inštaliraš drivere iz cd-ja, potem pa najdeš še "Access Connections katerega sem dol pobral iz lenovo.com"
in preko tega programa kličeš in se povežeš. Če pa nebo šlo pa pokliči na mobitel, bodo že znali razložit.
in preko tega programa kličeš in se povežeš. Če pa nebo šlo pa pokliči na mobitel, bodo že znali razložit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A koga motijo različne oblike nekaterih tipk?Oddelek: Strojna oprema | 3354 (2358) | Ribič |
» | Nasvet glede nakupa: mac ali drug računalnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4281 (3447) | zee |
» | Lenovo predstavil prenosnik IdeaPad U110 z 11-palčnim zaslonomOddelek: Novice / Procesorji | 4731 (3374) | opeter |
» | IBM, Dell ali AppleOddelek: Kaj kupiti | 3216 (2635) | izzy12 |
» | Predstavljen ThinkPad X300Oddelek: Novice / Procesorji | 6028 (4225) | link_up |