» »

vista-težava s pisavo

vista-težava s pisavo

bmandl ::

Lep pozdrav!
Imam sledeč problem z windows visto home premium 32 bit service pack 1. Do sedaj ni bilo problemov, kar naenkrat pa ponovnem zagonu računalnika se mi je pisava spremenila v celotnem operacijskem sistemu..povsod vidim nenavadne pisave, pač takšne, ki je nisem vajen na windows visti....v brskalnikah, msn, skratka povsod...morda kdo bolj obvlada operacijske sisteme in ve, kje se da pisava spreminjati, če se da in v čem je problem na mojem sistemu?
Hvala za pomoč vnaprej...
Lp

solatko ::

V nastavitvah zaslona, teme.. namizje, desna miška, lastnosti in poiščeš.

ne pomaga...samo pisavo imam spremenjeno...mislil sem, če se kje da samo pisavo spremeniti, ne celotno temo...

Pojdi v Središče za dostopnost - Boljša vidnost računalnika - izboljšanje vidljivosti elementov - natančno nastavi učinke prikaza, tam se pa igrej. Kaj ti naredi, če odpreš nov uporabniški račun.

tam nisem našel nič uporabnega, če pa naredim nov račun pa je na tistem enako... :/

Pošlji kakšno sliko, da vidimo kako zgleda. Kaj pa če daš drugo temo.

gregyk ::

Meni se je 1x zgodilo podobno (brez kakih virusov ali drugih škodljivcev - še zdaj ne vem kaj je bil vzrok). Rešil sem lahko samo tako, da sem vse sistemske fonte (pisave) iz backup kopije sistema prekopiral v sistem.

Kje pa najdem backup?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako je Microsoft zakrpal program brez izvorne kode

Oddelek: Novice / Pisarniški paketi
167310 (4629) oxyuranus
»

Cirilica in druge "eksotične pisave"

Oddelek: Pomoč in nasveti