Forum » Programska oprema » Pomoč v CorelDRAW-u
Pomoč v CorelDRAW-u
nosk8fx ::
Živjo,
prosil bi vas za majhno pomoč v CorelDRAW-u.
rad bi pobarval dele slikce, kot je vidno na - črno z rdečo in belo obrobo. vektorske slikce mi je pripravila prijateljica, pobarval pa bi jih rad sam.
to v Photoshopu znam narediti (z layerji, color overlay črna, outer glow bela, inner glow rdeča), v Corel-u pa ne.
a so kakšna podobna orodja, ki bi podobno enostavno naredila to v Corel-u?
za pomoč že v naprej hvala.
lep pozdrav,
Sašo
prosil bi vas za majhno pomoč v CorelDRAW-u.
rad bi pobarval dele slikce, kot je vidno na - črno z rdečo in belo obrobo. vektorske slikce mi je pripravila prijateljica, pobarval pa bi jih rad sam.
to v Photoshopu znam narediti (z layerji, color overlay črna, outer glow bela, inner glow rdeča), v Corel-u pa ne.
a so kakšna podobna orodja, ki bi podobno enostavno naredila to v Corel-u?
za pomoč že v naprej hvala.
lep pozdrav,
Sašo
dzinks63 ::
Imeti moraš zaključene linije. Najprej daš ukaz ungroup all in break apart. Potem pa združi po dve liniji (notranjo in zunajo) z ukazom combine. Nato pa samo klikneš na željeno barvo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dzinks63 ()
nosk8fx ::
zdaj imam cdr datoteko črnih slikc (Nepobarvane) in bi jih rad pobarval z obrobami kot so na tej sliki .
a mi kdo na hitro lahko razloži, kako to v Corelu narediti oz. če to ni dosti dela, če bi se komu to ljubilo narest?
najlepša hvala.
vesele praznike :)
a mi kdo na hitro lahko razloži, kako to v Corelu narediti oz. če to ni dosti dela, če bi se komu to ljubilo narest?
najlepša hvala.
vesele praznike :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Corel Draw 12Oddelek: Programska oprema | 1668 (1029) | dzinks63 |
» | corel težavaOddelek: Programska oprema | 2120 (1793) | harvey |
» | Cropmarks v PhotoshopuOddelek: Programska oprema | 1695 (1496) | arc-x |
» | Photoshop -> Corel?Oddelek: Programska oprema | 2397 (2167) | ali3n |
» | Corel Draw čist...Oddelek: Programska oprema | 1140 (1008) | segi |