Forum » Pomoč in nasveti » AVG ANTIVIRUS 8.0
AVG ANTIVIRUS 8.0
Border ::
Spostovani.
Imam sledec problem. Sam sem si disk razdelil na dve particiji C in D. Sistem in ostalo programovje sem instaliral na C, program AVG sem pa instaliral na D, saj bi rad C disk zmrznil.
Ugotovil sem, da se je AVG program res instaliral na D disk, ampak posodobitve pa se izvajajo na C pod "C:/Document and settings/All users/AVG/Update" mapo, vse sem pregledal in nisem nikjer nasel da bi update lahko nastavil na D:.
Hvala za pomoc.
Imam sledec problem. Sam sem si disk razdelil na dve particiji C in D. Sistem in ostalo programovje sem instaliral na C, program AVG sem pa instaliral na D, saj bi rad C disk zmrznil.
Ugotovil sem, da se je AVG program res instaliral na D disk, ampak posodobitve pa se izvajajo na C pod "C:/Document and settings/All users/AVG/Update" mapo, vse sem pregledal in nisem nikjer nasel da bi update lahko nastavil na D:.
Hvala za pomoc.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rabim pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1046 (863) | Machete |
» | Namestitev windows 8Oddelek: Operacijski sistemi | 1308 (1221) | enabudala |
» | sprememba particije za shranjevanje podatkov!Oddelek: Strojna oprema | 1457 (1420) | davaman |
» | Install problem !?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1016 (817) | 5er--> |
» | Kako na nov naložiš win98 če maš zravn še winXP?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1891 (1668) | franc3e |