Forum » Zvok in slika » LG LCD monitor skakanje slike
LG LCD monitor skakanje slike
ta_pravi ::
Pozdravljeni, kupil sem nov LG monitor.
Če dam na največjo resolucijo ki jo monitor lahko prikaže, mi slika skače! Na največji resoluciji pa lahko poganja 60 hertzov.
Če dam na recimo kako manjšo resolucijo pa povečam hertze pa ne skače več! Je pa na manjših resolucija slika malo raztegnjena ker je širok zaslon.
Monitor je LG LCD 22'' nov!
Mam pa priklopljeno na VGA izhod na grafični kartici, sem probal tudi DVI pa je isto. Mam grafično kartico GeForce 7600 GS.
Ma kdo kak podoben problem?
LP
Če dam na največjo resolucijo ki jo monitor lahko prikaže, mi slika skače! Na največji resoluciji pa lahko poganja 60 hertzov.
Če dam na recimo kako manjšo resolucijo pa povečam hertze pa ne skače več! Je pa na manjših resolucija slika malo raztegnjena ker je širok zaslon.
Monitor je LG LCD 22'' nov!
Mam pa priklopljeno na VGA izhod na grafični kartici, sem probal tudi DVI pa je isto. Mam grafično kartico GeForce 7600 GS.
Ma kdo kak podoben problem?
LP
ta_pravi
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | intel core 2 duo E7500 2.93 (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 9021 (8160) | aljosa555 |
| » | Slika zgine (narobna resolucija)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1799 (1397) | bisernik |
| » | Imam problem, vendar ga ne znam upredeliti, niti nevem kako bi ga lahko poimenoval..Oddelek: Pomoč in nasveti | 1137 (991) | jest10 |
| » | TV-Out na TV letnik 1989 ???Oddelek: Zvok in slika | 1891 (1628) | flipflop |
| » | TV-out istocasnoOddelek: Kaj kupiti | 2439 (1939) | Kawl6 |