Forum » Omrežja in internet » Ne zazna usb adapterja TP-LINK TL-WN620G
Ne zazna usb adapterja TP-LINK TL-WN620G
Kukln ::
Mam en problem, mal čuden. Imam omenjeni usb adapter za priklop na brežično omrežje. Prve dni stvar lepo dela, potem pa na novo naložim visto in ga nič več ne prepozna, sploh ga ne vidi. Na drugem računalnku z isto visto in naloženo pred parim uram, povezan s utp kablom na router, pa usb adapter zazna in inštalira driverje. Probal sem na vvse usb priklope na matični in na ohišju, drugi usb naprave delujejo, samo tega usb adapterja ne zazna.
Mi prosim lahko kdo pomaga??
lp
Mi prosim lahko kdo pomaga??
lp
Tilen ::
POjdi v device manager ali kako je ze tole imenovano v Visti in pobrisi/odstrani tisti USB hub ali nekaj takega. Glede na to, da si ga cez vec usbjev prestavljal bi moral tam met ene 10 teh hubov - skoraj nemogoče zgrešit. Pobriši in ga daj potem v en usb, rebootaj in bi ti moglo normalno zaznat. S kljuckom definitivno ni nic narobe. V kolikor še nisi posodobil programske opreme to stori.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tipkovnica in miška na en USB?Oddelek: Kaj kupiti | 1072 (638) | Han |
» | Čitalec diskov St-Lab U-390!Oddelek: Strojna oprema | 2439 (1781) | Spajky |
» | Novi USB-priključek bo obrnljiv (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Modifikacije | 23842 (20302) | [D]emon |
» | Pokvarjen disk - reševanje podatkovOddelek: Strojna oprema | 1562 (1298) | dzinks63 |
» | zmanjkalo usb prikluckovOddelek: Strojna oprema | 1226 (998) | MikroB |